La Casa De Papel’de ‘Ankara’ Karakteri Direkten Dönmüş

70
12
8
1
0
Fenomen haline gelen ve 3. sezonu bugün yayınlanmaya başlayan La Casa de Papel dizisinin yaratıcısı Alex Pina, dizide neredeyse Ankara adlı bir karakter göreceğimizi, fikirden yapım aşamasında vazgeçildiğini belirtti.

Netflix’te yayınmanlamaya başladıktan sonra dünya çapında üne kavuşan La Casa de Papel dizisinin üçüncü sezonu bugün yayınlandı. Dizinin yaratıcısı ve senaristi olan Alex Pina, Episode dergisine verdiği röportajda Türk takipçilerin dikkatini çekecek bir açıklama yaptı. 

la casa de papel

Dizinin Türk hayranları, bir süredir diziye İstanbul adlı bir karakterin katılmasını bekliyordu. Hatta bu yönde çeşitli söylentiler de çıkmıştı. Pina, yaptığı açıklamada İstanbul değil Ankara adlı bir karakter planladıklarını açıkladı. 

netflix

Pina, dergiye yaptığı açıklamalarda Ankara isminde bir kadın karakter fikri oluşmaya başlamıştı. Ankara rolü için bazı oyuncularla görüştük ama yapım aşamasında vazgeçtiğimiz karakterlerden biri oldu. Bazı oyuncularla görüştük ama hiç Türk oyuncuyla görüşmedik” ifadesini kullandı.

 

Dizinin oyuncuları da röportaj esnasında geçmişte küçük hırsızlıklar yaptıklarını belirtti.

Kaynak : https://www.haberturk.com/la-casa-de-papelde-ankara-surprizi-2505826-magazin
70
12
8
1
0
Emoji İle Tepki Ver
70
12
8
1
0