League of Legends’ın Clash Modu Güncellenmeye Devam Ediyor

24
4
2
1
0
League of Legends’ın turnuva tarzı Clash modunun çıkmasından bu yana bir süre geçti, ancak Clash modu hâlâ güncellenmeye devam ediyor. Riot Games, Clash modunun nasıl geliştiğinin yanı sıra, modun gelişimi hakkında güncellemelere devam ettiklerini bir yayında açıkladı. Geliştirilen modun henüz yeterince iyi olmadığını düşünen Riot Games, modun hakkını verebilmesi için çalışmaların devam ettiğini ve güncellemenin bir kez daha ertelendiğini söyledi.

Riot Games, bu haberleri geliştiricilerin oyunda yaptığı değişiklikleri ve gelecekte Clash modunun neye benzeyeceğini açıklayan bir yazısında paylaştı. Clash modu aslında Mart ayında belirli bölgelerde yayımlanmıştı. Oyuncular, Clash modunu deneyimleyebildi fakat birçok oyuncu bu moda girmekte sorun yaşadı. Bu yüzden güncellemelerin üzerinde daha çok duran Riot Games modun tüm bölgelere açılmasını erteliyor.

Riot Games “Clash modunda bazı değişiklikler yaparken ek güncellemeye ihtiyaç kalmaması için bölgesel testleri bekletiyoruz. Amacımız, Clash modunun hâlâ söz verdiğimiz gibi heyecan verici rekabet deneyimini yaşatması, sunucu yükünü hafifletmesi ve turnuva formatını koruyarak dengeyi sağlamak” dedi.

Planlanan değişikliklerden bazılarının altını çizen Riot, oyun sürelerinin kısalmasını sağlayacak geliştirmeler, bağlantı kopması sebebiyle kaybedilen puanları geri kazanmak gibi güncellemelerden bahsediyor.

Riot, güncelleştirmeyi yayımlamak için defalarca test yapıp tüm bölgelerde aynı performansı aldığımızdan emin olmayı bekleyecek. Her şeyin sorunsuz gittiğini varsayarsak Clash modu güncellemesi yaz aylarında gelebilir.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/06/02/league-of-legends-clash-mode-riot-update/
24
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
24
4
2
1
0