LG, İki Ekranlı Yeni Telefonu LG V60 ThinQ'nun İlk Sinyallerini Verdi

19
4
2
1
0
LG, İki Ekranlı Yeni Telefonu LG V60 ThinQ'nun İlk Sinyallerini Verdi
Katlanabilir telefonların ortaya atılmasından itibaren akıllı telefonların tasarımlarında ciddi değişiklikler olmaya başladı. LG cephesininse katlanabilir telefonlara cevabı çift ekranlı telefonlar oldu. Bu yönde çıkarılan V50 ThinQ model telefondan sonra, bu modelin halefi olması beklenen V60 ThinQ ise IFA’da tanıtılacak.

Telekomünikasyon sektörünün en büyük fuarlarından olan IFA’nın düzenlenmesine bir ay kaldı. İnsanları fuar hakkında heyecanlandıracak bir açıklama LG cephesinden geldi. IFA’yla ilgili bir video yayınlayan LG, videoda çift ekranlı bir akıllı telefon gösterdi. Videoda gösterilen telefonun V60 ThinQ ismi her ne kadar geçmiyor olsa da bu çıkarımı yapmak zor değil. Çünkü LG, yakın zamanda V50 gibi çift ekranlı telefonların Samsung ve Huawei cephesinden gelen atılımlara bir cevap olacağını açıklamıştı.

LG’nin IFA’da düzenleyeceği etkinlik 6 Eylül’de Berlin’de yapılacak. Kafaları karıştıran şeyse LG’nin V serisi akıllı telefonlarını düzenli aralıklarla çıkarmıyor oluşu. LG aslında V serisi telefonların çıkışını yılın ikinci yarısında yapardı ancak bu senenin başlarında V serisi bir cihaz piyasaya sürüldü. V50, tıpkı V35’in V30’un daha güncel hali olduğu gibi V45’in biraz daha iyileştirilmiş haliydi. Bu demek oluyor ki V60’ın teknik özelliklerinde gözle görülür bir yükselme olacak. Dilerseniz LG’nin yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Cihazın beklenen özelliklerine gelecek olursak, LG V60 çoklu sensöre sahip bir kamera kurulumuna sahip olacak. Akıllı telefon gücünü ya Snapdragon 855’ten ya da Snapdragon 855+’tan alacak. Suya dayanıklılığın yanı sıra bir adet 3.5 mm kulaklık girişi de telefonda olacak. Yüksek bir kapasiteye sahip bataryanın da olacağı telefonda, doğal olarak bir de çift ekran yer alacak.

Bir telefonda çift ekran bulunması her ne kadar katlanabilir bir ekran bulunması kadar şık görünmese de LG firmasını rekabette bir adım öne çıkarabilir. Çünkü Samsung ve Huawei cephesinden henüz katlanabilir telefonlarla ilgili ciddi bir atılım olmadı. Yani bu yönde bir cihaz çıkarılmadı.

Editör Notu: LG Bey, lütfen isimlerinizi düzeltiniz artık. ThinQ nedir?

Kaynak : https://phandroid.com/2019/08/06/lg-teases-dual-screen-lg-v60-thinq/
19
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
4
2
1
0