Life is Strange Ücretsiz Oldu!

9
0
0
0
0
Son dönemlerin en sağlam yapımlarından biri olan Life is Strange’in ilk bölümü ücretsiz oldu!

Herkesin oyun zevki farklı olmasına rağmen tüm dünya tarafından büyük takdir gören Life is Strange, bizleri bambaşka diyarlara götürmüştü. Ana karakterimiz Max ve onun yerinde duramayan can dostu Chloe’nin macerasını anlatan yapımın en dikkat çekici tarafı ise oyun içindeki kararlarımızın oyunun dinamiğine fazlasıyla etkilemesi ve sonuçları değiştiriyor olması elbette.

Son dönemlerde görebileceğiniz en güzel yapımlardan biri olan Life is Strange’in fazla da detayına girmeyelim. Çünkü Square Enix süper bir karar alarak bu yapımın ilk bölümünü ücretsiz olarak sundu. Böylece merak eden herkes ilk bölümüne bedavaya sahip olarak deneyebilecekler. Ki eminim oynayan herkes devam bölümlerini de satın alacaktır.

PC, Mac, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One da dahil olmak üzere tüm platformlarda ilk bölümün ücretsiz olduğunu belirtelim. Hatta oyun Linux desteği dahi sağlıyor.

Buradaki bağlantıya tıklayarak ulaşabileceğiniz adresten ve dilediğiniz yerden oyuna ücretsiz sahip olabilirsiniz.

GÜNCELLEME

Life is Strange'in ilk bölümünün ücretsiz olması tarih olarak bugün, yani 21 Temmuz 2016 olarak belirlenmiş. Akşam saatlerinden itibaren tüm platformlardan oyunun ilk bölümünü ücretsiz indirebileceksiniz.

9
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
0
0
0
0