Binlerce Kişi, Logan Paul vs. KSI Karşılaşmasını İlginç Bir Yoldan Ücretsiz İzledi

144
6
5
4
4
Logan Paul vs. KSI maçı spor yayın hizmeti DAZN üzerinden ücretli olarak yayınlandı. Ancak uyanık bir yayıncı, yaratıcı yöntemi sayesinde maçı YouTube üzerinden ücretsiz bir şekilde binlerce kişiye canlı olarak izletti.

Logan Paul ve KSI arasında geçen rövanş maçı, 9 Kasım'da Los Angeles'taki Staples Center'da gerçekleşti ve dünyanın dört bir yanından binlerce insanın merakla izlediği bir etkinlikti. Seyircilerin birçoğu boks karşılaşmasını izlemek için ödeme yaparken, yaklaşık 11.000 kişi maçı ilginç bir yoldan ücretsiz olarak izledi.

Karşılaşmaya katılamayanlar spor yayın hizmeti DAZN'den büyük etkinliği izleyebildiler. DAZN üyeliği olmayanlar ise, neler olup bittiğini öğrenmek için maçı haber sitelerinden ve sosyal medyadan takip ettiler. Ancak bir YouTuber, servislerin yayın kurallarındaki bir boşluktan faydalanarak maçı canlı olarak yayınladı.

YouTuber, söz konusu boks maçına tepki verdiği başlığını atarak bir canlı yayın başlattı. Canlı yayında gerçekten yalnızca yüzü vardı. Ancak YouTuber, yayını güneş gözlüğü ile yapıyordu ve izleyiciler, güneş gözlüğünün yansımasından boks maçını da ücretsiz olarak izleyebildiler. Bu yöntemin YouTuber'a kazancı ise anlık 11 bin izleyici oldu.

ksi paul logan boks maçı

Maçı izleyen insanlardan kimisi efsanevi plana övgüler yağdırırken, kimisi daha iyi deneyim için 'parlaklığı artırmayı' önerdi. YouTuber'ın yayın sırasında veya sonrasında bir sorun yaşayıp yaşamadığı bilinmiyor, ancak ürettiği çözümle binlerce kullanıcıyı arkasına aldığı kesin.

KSI ve Paul Logan, ilk maçta yenişememişler ve berabere kalmışlardı. Ancak rövanş maçında KSI, 3 hakemlik komitenin ikisinden lehine oy alarak zafere ulaşan taraf oldu. Bir hakem 56-55 Logan Paul lehine karar verirken, geriye kalan iki hakem ise 57-54 ve 56-55 olmak üzere KSI lehine karar verdi.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/sport/11000-people-illegally-watched-ksi-logan-paul-fight-in-reflection-on-guys-glasses/
144
6
5
4
4
Emoji İle Tepki Ver
144
6
5
4
4