Mafia 3'ün Yeni Videosu Yayınlandı

1
0
0
0
0
Mafia 3'ün Yeni Videosu Yayınlandı
Mafia 3'ün ana karakteri Lincoln Clay'i tanıtan yeni bir video paylaşıldı.

Mafia 2'den sonra oyunseverlerin merakla beklediği ancak bir türlü duyurulmayan Mafia 3, Mafia 2'nin çıkışından uzun bir süre sonra duyurulmuştu. Mafia serisinin bu yıl oyuncularla buluşacak yeni oyunu Mafia 3'e ait yeni bir video yayınlandı.

Mafia 3'ün yeni videosu oynanış ya da oyunun geneline ait değil, sadece oyundaki ana karakter olan Lincoln Clay'i tanıtıyor. Açık dünya olmasına rağmen daha önceki serilerde hikaye ağırlıklı bir oyun olmasına rağmen Mafia 3'ün bu oyunla daha fazla GTA'ya benziyor olması oyunculardan olumsuz eleştiri toplamıştı. Bu videoyla birlikte Mafia 3'ün oynanış açısından GTA'ya yakın fonksiyonlara sahip olmasına rağmen hala çok etkileyici bir hikayesi olduğu gözler önüne seriliyor.

Mafia 3 ne zaman çıkacak?

Resmi olarak Mafia 3 oyununun 7 Ekim tarihinde Windows (PC), PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkacağı biliniyor. Ancak yeni nesil PS Neo ve Xbox One S konsollarının da gündeme gelmesiyle Mafia 3'ün PS Neo ve Xbox One S için de konsollar çıktıktan kısa bir süre sonra piyasaya sürüleceği konuşuluyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0