Martı Scooter Kepenklerine Kilitlenince Dükkanını Kapatamayan Ressam Sosyal Medyada Gündem Oldu

100
57
44
10
8
Scooter paylaşım sistemi Martı'nın araçlarından biri, bir ressamın dükkanının kepenklerine bağlandı. Bu nedenle dükkanını kapatamayan esnaf, durumu internetten paylaştı. Paylaşım, sosyal medyada gündem oldu.

Martı'nın sahip olduğu elektrikli araçları kiraladıktan sonra belli bir noktada kilitleyerek bırakıp gidiyoruz. Ancak zaman zaman bu araçlar çok alakasız yerlerde bırakılıyorlar.

Bu ressam, kepenklerine kilitlenen araç nedeniyle dükkanını kapatıp gidemediğini ifade etti. Bu durumu sosyal medyaya da taşıdı. Yaşanan olaya çok farklı tepkiler gelirken bazı kişiler esnafı, bazı kişiler ise firmayı bu durumdan sorumlu tuttu.

Martı scooter'ı kim çekmeli tartışması

martı

Tartışmanın başlangıç noktası olan Martı'nın kepenklere bağlanması konusunda bazı kişiler, Martı'yı 3 liraya söküp başka bir yere bağlamanın çözüm olacağını savunuyor. Dükkan sahibi ise sorunun Martı firması tarafından çözülmesini talep ediyor. Şu ana kadar Twitter'dan gelen "Başka yere bağla" sorularına karşılık "Neden 3 lira vermek zorunda kalayım ki?" minvalinde cevaplar veriyor.

Genel olarak baktığımızda da duruma gelen tepkiler karışık. Bazı kişiler esnafı desteklerken bazı kişiler ise sorunu çözmenin çok daha kolay olacağını söylüyor.

Tartışma devam ediyor

martı

Twitter, ekşi sözlük gibi mecralarda da vatandaşlarımız konuyla ilgili olarak görüşlerini paylaşmaya devam ediyor. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

100
57
44
10
8
Emoji İle Tepki Ver
100
57
44
10
8