Marvel's Avengers'a Eklenecek Spider-Man'in PS4'e Özel Olacağı İddia Edildi

21
20
3
2
1
Eylül ayında oyuncularla buluşacak olan Marvel's Avengers ile yepyeni bir iddia ortaya atıldı. Bir çevrimiçi mağazada ortaya çıkan bilgiye göre Spider-Man, Marvel's Avengers'a PS4'e özel olarak eklenecek.

Bu sene eylül ayında PC, PlayStation 4, Xbox One ve Stadia platformlarına yolunu bulacak olan Marvel's Avengers'ta Iron Man, Thor, Hulk, Captain America, Black Widow ve Ms. Marvel gibi özellikle sinematik evrende çok sevilen karakterler yer alıyor.

Ancak oyunda yer alacak olan karakterler sadece bunlarla da bitmiyor. 29 Temmuz'da düzenlenen Avenger War Table yayınında oyunun geliştirici stüdyosu Crystal Dynamics, oyuna sonradan eklenecek ilk karakterini duyurmuştu: Hawkeye. Karakter, oyuna kendi hikâye görevleriyle birlikte eklenecek. Ayrıca Hawkeye'a ek olarak oyuna eklenecek başka bir karakterden daha bahsediliyor.

Spider-Man, Marvel's Avengers'ta PlayStation'a özel olabilir

spider-man playstation 4

Yukarıda da söylediğimiz gibi Hawkeye'ın oyuna eklenmesinin ardından hayranlar gözünü en sevilen süper kahramanlardan bir tanesi olan Spider-Man'e çevirdi. Ancak ortaya çıkan söylentilere göre Spider-Man karakteri, Marvel's Avengers oyununda PlayStation'a özel olacak.

Bu söylentinin kaynağı ise bir çevrimiçi mağaza olan Base.com. Sitede yer alan Marvel's Avengers sayfasının tanıtım kısmında "PS4'e özel Spider-Man olarak oynayın" ifadeleri yer alıyordu. Açıklama daha sonra kaldırılsa da buradaki bağlantıya tıklayarak açıklamayı site üzerinde görebilirsiniz.

spider-man

Sony'nin karakter üzerindeki film ve oyun hakları düşünülürse Spider-Man'i kendi konsoluna özel olarak çıkartması oldukça mantıklı. Ancak bu, Xbox One, PC ve Stadia oyuncuları için kötü haber anlamına da geliyor.

Marvel's Avengers, Xbox One konsolu içi 1 Eylül tarihinde; PC, PlayStation ve Stadia platformları için ise 4 Eylül tarihinde çıkış yapacak. Bunun haricinde oyunun beta programı PlayStation 4'te ön sipariş veren kullanıcılara 7 – 9 Ağustos tarihleri arasında açılacak. Bir sonraki hafta PS4 kullanıcılarının yanı sıra PC ve Xbox One'da ön sipariş veren kullanıcılara beta programı açılacak. Oyunun açık betası ise 21 – 23 Ağustos tarihleri arasında tüm platformlara açılacak.

Kaynak : https://wccftech.com/spider-man-rumored-to-be-playstation-exclusive-in-marvels-avengers/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Wccftechcom+%28WCCFtech.com%29
21
20
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
21
20
3
2
1