Marvel'ın Patronu, Yeni Avengers Filminin Neden Duyurulmadığını Açıkladı

27
2
2
0
0
Marvel Studios'un patronu Kevin Feige, San Diego Comic-Con’da neden New Avengers filminin duyurulmadığını açıkladı.

Marvel, 23 filmden oluşan ve Spider-Man: Far From Home ile sona eren Infinity Saga’nın ardından yeni dönemde yayınlayacağı yapımları San Diego Comic-Con’da duyurmuştu. 

Kevin Feige, Avengers 5 olabilecek herhangi bir film paylaşılmasa da gelecekte bu şekilde bir film çekileceğine dair sinyaller verdi. Ellerinde Falcon and Winter Soldier dizisinin, WandaVision’un olduğunu söyleyen Feige, WandaVision’da Monica Rambeau’yu göreceğimizi söylüyor. 

Scott Derrickson’ın çekeceği Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde, Dr. Strange ve Scarlet Witch güçlerini birleştirecek. 

marvel

Feige, etkinlikte yaptığı Phase 4 açıklamasında, tıpkı 5 yıl önce Phase 3’ü açıklarken olduğu gibi, lansman sırasında bu bölümde yer alacak bütün yapımları duyurduğunu söyledi. Yine de, her zaman değişiklikler olabileceğini söylemeyi de ihmal etmedi. 

Marvel Sinematik Evreni’nin resmi olarak duyurulan filmleri dışında Captain Marvel 2, Black Panther 2, GotG Vol. 3, Fantastic Four ve X-Men yeniden çekimleri yer alacak.

avengers

Kevin Feige'nin açıklamalarını anlamlandırmak gerekirse; ilk Avengers ekibi toplanmadan önce Marvel, karakterlerin solo filmlerini vizyona sokmuş, seyircilerin karakterleri tanımasını sağlamış, daha sonra da büyük bir felaket karşısında tüm kahramanları bir araya toplamıştı.

Aslında şu anda MCU’da yavaş yavaş yeni bir Avengers kadrosu toplanıyor. Çizgi romanlarda kurucu ekipte yer alan çoğu karakteri filmlerde görmemiz imkansız olsa da, o ekibin kadrosu hikaye içerisinde değişiyor. Marvel de Phase 4’te benzer bir yol izleyip nihai ekip için zemin hazırlayabilir.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/07/21/marvel-studios-comic-con-kevin-feige-explains-new-avengers-movie-wasnt-announced-yet/
27
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
27
2
2
0
0