Marvel'ın Önümüzdeki Yılları Domine Edecek 11 Yeni Film ve Dizisi

125
24
15
10
3
Marvel, San Diego Comic-Con’da adeta şov yaptı. Etkinliğin yıldızı olan firma, projelerini peş peşe duyurdu.

Marvel’in oldukça enteresan bir hikayesi vardır. Normalde batma aşamasına geldiğinde karakterlerin film ve oyun haklarını üçer beşer satan firma, diğer yapımlardan, örneğin Blade filminden neredeyse hiç para kazanamamıştır. Bunun üzerine reklam danışmanlarının “Elinizdeki karakterlere siz film çekin, yürüyün oradan, arkanızda Disney var” demesinin ardından Marvel, adeta bir imparatorluk kurdu ve beyaz perdeyi ele geçirdi. 

Gün geçtikce genişleyen Marvel Sinematik Evreni (MCU), şimdi Disney+ yapımlarıyla da desteklenecek. Disney, San Diego Comic-Con 2019’da bütün yapımlarını teker teker açıkladı. 

İşte muhtemel çıkış sırasıyla yeni Marvel yapımları:

Black Widow

Tür: Film

Tarih: 1 Mayıs 2020

Natasha Romaoff’un geçmişini bu filmde öğreneceğiz. Umuyoruz ki bu filmde Budapeşte’de neler yaşandığını da öğreneceğiz. 

The Eternals

Tür: Film

Tarih: 6 Kasım 2020

Çok uzun zaman önce süper güçler kazanmış, antik dönemlerden beri yaşayan süper kahramanlardan oluşan ekibi de beyaz perdede göreceğiz. Filmin çok ciddi bir oyuncu kadrosu var. 

The Falcon and The Winter Soldier

Tür: Dizi

Tarih: 2020 Sonbahar

Captain America’nın yaş haddinden emekli olmasının ardından kalkanı sırtlayan Falcon ve kadrolu Captain America yancısı Winter Soldier, Disney+ ekranlarına konuk olacak. 

Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings

Tür: Film

Tarih: 12 Şubat 2021

Marvel’in ilk Asyalı süper kahramanı olacak olan Kung-Fu ustası Shang-Chi, Marvel’i özellikle Çin pazarında ihya edecek gibi duruyor. 

WandaVision

Tür: Dizi

Tarih: 2021 İlkbahar

Büyücü kız ile onun sesli asistandan bozma sevgilisinin ters köşelere doyulmayacak hikayesi, Disney+ ekranlarında olacak.

Loki

Tür: Dizi

Tarih: 2021 İlkbahar

İlk Avengers filminde bir araba dayak yedikten sonra, Avengers Avengers’i soymaya çalışırken Tesseract’ı alıp kaçan Loki’nin maceraları da Disney+’ta olacak.

Doctor Strange: In the Multiverse of Madness

Tür: Film

Tarih: 7 Mayıs 2021

Doctor Strange bu yapımla birlikte beyaz perdeye dönecek. Filmde Wanda Maximoff karakterini de göreceğiz. 

What If…?

Tür: Dizi/Animasyon

Tarih: 2021 Yaz

Disney+ üzerinden yayınlanacak olan bu animasyon serisinde, 25 Marvel aktörü seslendirme yapacak. Yapım, “İşte şurada şöyle değil de böyle olsayı bakın neler olurdu” sorularına cevap verecek, alternatif hikayeler anlatacak. jeffrey Wright bu hikayede, Marvel evreninde oturup her şeyi izleyen The Watcher’i seslendirecek.

Hawkeye

Tür: Dizi

Tarih: 2021 Sonbahar

Bu hikayede Hawkeye ünvanının Clint Barton’dan Kate Bishop’a geçişine tanık olacağız. 

Thor: Love and Thunder

Tür: Film

Tarih: 5 Kasım 2021

Thor isminin ve Mjollnir’in Jane Foster’a geçeceği, karakterler hakkında daha fazla şey öğreneceğimiz, muhtemelen Mighty Thor çizgi romanlarına dayanacak bu filmle birlikte Thor, MCU’nun 4. solo filmine sahip ilk karakter olacak. Artık sonrasında hangi hikayeleri anlatırlar, orası Marvel’e kalmış. 

Blade

Tür: Bilinmiyor

Tarih: Bilimiyor

Blade, Marvel evreninde yeniden karşımıza çıkacak. Ancak nasıl çıkacak bilinmiyor. Yapım hakkında bilinen tek detay, başrolünde Mahershala Ali’nin olacağı.

Geleceği onaylanmış olan ancak panelde kendine yer bulamayan Marvel yapımları da var. Bu yapımlar arasında Black Panther 2, Captain Marvel 2, Guardions of the Galaxy vol.3, Fantastic Four bulunuyor. Etkinlik boyunca Marvel yeni bir açıklama yaparsa biz de o haberleri size ileteceğiz. Marvel’in ayrıca birkaç yıl içerisinde bir şekilde X-Men markasını da beyaz perdeye taşımasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Sizi en çok heyecanlandıran Marvel yapımı hangisi? Hangi filmi görmek istiyorsunuz?

125
24
15
10
3
Emoji İle Tepki Ver
125
24
15
10
3