Marvel'ın The Eternals Filminde Oynamasını İstediği Biri Var: Keanu Reeves

51
4
4
0
0
Marvel, yeni çekeceği filmlerde Keanu Reeves’in de rol almasını istiyor. Reeves, muhtemelen The Eternals filminin kadrosunda yer alacak.

Keanu Reeves, son dönemin en popüler isimleri arasında yer alıyor. Oldukça başarılı olan ve dördüncüsü de çekilecek John Wick serisi, yeni Constantine filmleri, Toy Story 4 derken Reeves’in oldukça dolu bir takvimi var.

54 yaşındaki ünlü aktörün önünde yeni bir fırsat bulunuyor. Marvel, Keanu Reeves’i Marvel Sinematik Evreni MCU’ya dahil etmeyi istiyor. Şimdilik, ünlü oyuncunun Marvel'dan gelen rol tekliflerinden birini geri çevirdiği biliniyor fakat Marvel yine de ısrarından vazgeçmiş değil.

Wolverine rolü için ismi öne çıkan Reeves, bu rolü oynamayı tercih edceğini daha önce belirtmişti ancak Marvel, başarılı ismi The Eternals kadrosunda görmeyi istiyor. 2020 yılında çıkacak olan filmi Chloe Zhao yönetecek. Filmin oyuncu kadrosu için Angelina Jolie, Richard Madden ve Kumail Nanjiani’nin isimleri öne çıkıyor.

MCU Cosmic’in haberine göre Reeves ve stüdyo arasındaki görüşmeler devam ediyor ancak Reeves’in hangi rolü alacağı bilinmiyor.

Marvel fimlerinin arkasındaki isim Kevin Feige, The Eternals için şimdiden heyecanlı olduğunu belirtmişti. Daha önce Guardians of the Galaxy ekibinin de bilinmediğini, hatta ilk başladıklarında Iron Man ya da Avengers’in de herkes tarafından tanınan karakterler olmadığını belirten Feige, önemli olanın iyi hikayeler bulup onları en iyi şekilde beyaz perdeye aktarmak olduğunu söylüyor.

Marvel evreninde Eternaller, binlerce yıllık ömre sahip, genetik olarak değiştirilmiş süper varlıklar olarak biliniyorlar. Bu canlılar, Celestial adlı canlı türünün deneylerinden ortaya çıkıyor.

Film, oldukça ciddi bir oyuncu kadrosuna sahip olacak ve gişede başarıyı bu isimlerle elde edecek gibi duruyor.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/film-and-tv/marvel-studios-want-keanu-reeves-to-join-the-mcu/
51
4
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
51
4
4
0
0