She-Hulk Yazar Ekibine Rick and Morty'den Büyük Transfer

6
3
2
1
1
İlk kez D23'te duyurulmasının ardından hakkında başka bir haber duyamadığımız, Disney+'da yayınlanmaya başlayacak olan She-Hulk hakkında nihayet bir hareketlenme var. Yazar ekibinin başındaki ismin kim olacağı açıklandı.

Disney+'da yayınlanacak olan She-Hulk, ilk kez D23'te duyurulmuştu. Bunun üzerinden ise uzun bir süreden sonra ilk kez insanları heyecanlandırabilecek bir haberle karşımıza çıktılar. Marvel Studios, gösteriyi geliştirmek ve yazar ekibinin başına geçmesi için belirledikleri ismi açıkladılar. Açıklanan isim ise oldukça heyecan verici. Durum böyle olacak olursa She-Hulk'ı bambaşka bir boyuta taşıyabilecek bir isim.

Hollywood Reporter'a göre Rick and Morty yazar ekibinden olan Jessica Gao, She-Hulk'ı geliştirmek için yazar ekibinin başına seçildi. Gao'nun en akılda kalıcı işlerinin arasında ise Rick and Morty'nin, Pickle Rick adlı bölümü var. O bölüm dizinin hayranları tarafından en çok sevilen bölümlerden biri olmayı başarmıştı. Çalıştığı diğer isimler arasında Comedy Central'in Corporate'u ve HBO'nun Silicon Valley'i var. 

Bizi neler bekliyor:

She-Hulk ve Hulk

Gao'nun işe alınması demek, serinin komedi unsurlarının çok daha üst bir seviyeye çekileceği anlamına geliyor. Marvel Studios'un başkanı Kevin Feige, D23'te yaptığı açıklamada dizinin en azından biraz da olsa çizgi romanın sürekliliğini takip edeceğini ve She-Hulk'ın Jennifer Walters olduğunu açıkladı. Çizgi romanlarda Walters, Bruce Banner'ın kuzeni ve She-Hulk'a dönüştüğü zaman bile zekasını ve kontrolünü koruyabilen bir avukat olarak karşımıza çıkıyor. 

She-Hulk ile ilgili açıklanan daha fazla bir bilgi bulunmuyor. Zaten She-Hulk, Disney+ için geliştirilen Marvel sinematik evrenine ait gösterimlerden sadece birisi. D23'te Bayan Marvel ve Moon Knight, Hawkeye, Loki, WandaVision ve The Falcon and Winter Soldier gibi yapımların da Disney+ için şu anda üretilmesi planlanan yapımlar olduğu hatta bazılarının çekimlerine başlandığı açıklanmıştı. 

Disney+, 12 Kasım'da Amerika kullanıcıları için kullanıma açılacak. Açılmasıyla birlikte de One Day başlığı altında bulunan bazı Marvel ve Star Wars filmleri izlenebilir halde bulunacak. 

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/marvels-she-hulk-disney-plus-show-enlists-rick-and/1100-6471326/
6
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
6
3
2
1
1