Marvel, She-Hulk Karakteri İçin Liv Tyler’ı Düşünüyor

32
7
5
5
3
Marvel Sinematik Evreni (MCU) dizileri de dahil olmak üzere yüksek profilli pek çok içeriğe ev sahipliği yapacak olan Disney+, önümüzdeki ay piyasaya çıkıyor. Dijital yayın platformunun kütüphanesinde yer alacak She-Hulk serisinin başrolü için Amerikalı ünlü aktris Liv Tyler'ın ismi geçiyor.

Disney’in Netflix benzeri çevrimiçi yayın platformu Disney+’ta yayınlanacak Marvel dizilerinden biri olan She-Hulk, Bruce Banner'ın Marvel Comics'teki kuzeni Jennifer Walters'ı takip ediyor. Geçirdiği bir kazanın ardından kuzeni Banner’dan kan alınca  Hulk’ın güçlerine kavuşan Walters, ilk kez 1980 yılında yayınlanan Savage She-Hulk çizgi roman serisinde görünmüştü. 

she hulk

Marvel Sinematik Evreni (MCU) ile aynı anlatı dünyasında geçecek olan She-Hulk dizisi, Disney+’ın önümüzdeki ay piyasaya çıkmasıyla birlikte izleyicilerle buluşacak; ancak hala başrolde kimin oynayacağı konusu aydınlığa kavuşmuş değil. 

CBR.com’un bugün sayfalarına taşıdığı bir habere göre Jennifer Walters, nam-ı diğer She-Hulk karakterini Liv Tyler canlandırabilir. Hatırlayanlar olacaktır; Amerikalı ünlü oyuncu, 2008 yapımı Edward Norton’lı ‘The Incredible Hulk’ filminde Betty Ross karakteri ile karşımıza çıkmıştı. 

liv tyler

Tyler’ın Jennifer Walters olarak Hulk evrenine geri dönüp dönmeyeceği kesin olarak belli değil; ancak internet sitesinin haberine göre bunun olma ihtimali bir hayli yüksek. She-Hulk karakteri için daha önce Game of Thrones dizisinde Brienne of Tarth karakterini canlandıran Gwendoline Christie ve Deadpool filminden tanıdığımız Gina Carano’nun isimleri geçmişti. 

Disney+ platformunda yayınlanacak Marvel dizileri arasında, The Falcon and the Winter Soldier, Hawkeye, Loki, WandaVision, and What If…? gibi yapımlar da bulunuyor. Aylık 6,99 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olan yayın servisi, önümüzdeki ay kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/10/13/marvels-she-hulk-rumored-bring-liv-tyler-back-betty-ross/
32
7
5
5
3
Emoji İle Tepki Ver
32
7
5
5
3