Meizu'nun Yeni Amiral Gemileri Meizu 16 ve 16 Plus'ın Tasarımı ve Özellikleri Ortaya Çıktı

19
2
2
1
0
Meizu tarafından kısa bir süre sonra tanıtımı yapılacak yeni akıllı telefonların çeşitli tasarım görselleri ve teknik özellikleri büyük oranda netlik kazandı. Söz konusu resimlere baktığımız zaman çentiksiz geniş ekran dikkat çekiyor.

Meizu’nun 8 Ağustos tarihinde yeni bir amiral gemisi tanıtacağı herkes tarafından bilinen bir şey. Bu cihazların Meizu 16 ve 16 Plus olacağı da keza aşikar. Bu tanıtım tarihin yaklaşmasıyla beraber sızıntıların en büyük merkezlerinden birisi olan TENAA’dan bir haber gelmemesi elbette beklenemezdi. TENAA'da yayınlanan belgeye göre telefonun teknik özellikleri ve tasarım detayları belli oldu.

Gelen ilk verilere göre bu iki yeni amiral gemisi, diğerlerinden farklı olarak “nihayet” çentiksiz bir ekranla tanıtılacak. Geniş ekran gövde oranı ve göz alıcı şık tasarım, ciddi anlamda oldukça göz alıcı duruyor. Tabi bunda cihazların sahip olduğu ince kasa ve metalik çerçeve büyük etken olmuş.

Gelen resimlere baktığımız zaman parmak izi okuyucusunun Meizu 16 modellerinde olmadığını görüyoruz. Bu durum ise bizlere ekrana entegre bir parmak izi okuyucusu olacağına işaret ediyor. Yeni amiral gemilerinin donanımları hakkında konuşacak olursak Meizu 16’nın 2.950 mAh kapasitesinde bir bataryası, Snapdragon 710 işlemcisi ve kısımda dual kamerası olacağını söyleyebiliriz. Meizu 16 Plus modelinde ise 3.570 mAh gücünde batarya, Snapdragon 845 işlemci ve çift kamera özelliği ön plana çıkıyor.

Bununla birlikte, şirketin yaptığı yeni tasarımlara baktığımız zaman dairesel bir LED flaş, ekran içi parmak izi okuyucusu, kavisli cam arka kapak ve metal çerçevelerin şirketin kendisi tarafından onaylandığını ve çeşitli render görsellerinin paylaşıldığını da belirtelim.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/meizu_16_and_16_plus_go_through_tenaa_for_certification_more_renders_surface-news-32397.php
19
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
2
2
1
0