Microsoft Surface Pro 8 İçin Konsept Tasarım Videosu Yayınlandı

10
1
1
0
0
Microsoft Surface Pro 8 İçin Konsept Tasarım Videosu Yayınlandı
Microsoft'un bu sene ekim ayında düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağı düşünülen gelişmiş tableti Surface Pro 8 için bir konsept tasarım videosu yayınlandı. Konsept bir tasarım çıksa da cihazın ne gibi teknik özelliklere sahip olacağı bilinmiyor.

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft'un bu sene ekim ayında düzenlemesi beklenen Surface Event'te Surface Pro 8'i duyurması bekleniyor. Teknoloji devinin çıkaracağı yeni tablet hakkında henüz çok fazla şey bilinmiyor. Ancak Microsoft'un yeni tableti için hazırlanan 3D render görüntüleri, cihazdan neler beklenebileceğini az da olsa gözler önüne seriyor.

3D render görüntüleri, Hollandalı 3D tasarımcısı Jermaine Smit, namı diğer Consept Creator ile birlikte çalışan Let's Go Digital tarafından paylaşıldı. İkilinin birlikteliğiyle Surface Pro 8'in nasıl olabileceğini gösteren bir video ortaya çıktı.

Microsoft Surface Pro 8 konsept tasarım videosu

Ortaya atılan söylentilere göre Microsoft, Surface Pro 8'de ön çerçevelerin boyutunu inceltecek. Şirketin Surface Pro ailesinin yeni üyesini tanıtması beklenen etkinliğin, ekim ayında sanal ortamda gerçekleştirileceği düşünülüyor. AMD CPU'larının kullanılacağı düşünülen Surface Pro 8'in temel varyantının 1.000 dolardan satışa çıkacağı tahmin ediliyor.

Peki, Surface Pro 8'den teknik özellikler bakımından ne beklemeliyiz? Yukarıda da söylediğimiz gibi cihazla ilgili henüz çok fazla şey bilinmiyor. Bunun geçtiğimiz sene çıkan Surface Pro 7'ye bakabiliriz. Microsoft, Surface Pro 7'de neler sunmuştu?

Geçtiğimiz sene ekim ayında çıkan Surface Pro 7'de işlemci olarak Intel'in çift çekirdekli i3, dört çekirdekli i5 ve dört çekirdekli i7 işlemcileri isteğe bağlı olarak sunulmuştu. Cihazın temel sürümünde 128 GB dahili depolama alanı ve 4 GB RAM bulunuyordu. Depolama alanı 1 TB, RAM ise 16 GB'a kadar yükseltilebiliyordu. Surface Type Keyboard ve Surface Pen de aksesuar olarak sunuluyordu.

Kaynak : https://mspoweruser.com/3d-renders-show-microsoft-upcoming-surface-pro-8/
10
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
1
1
0
0