Microsoft, Xbox Live Gold'un Ücretsiz Eylül Ayı Oyunlarını Erişime Açtı

15
2
1
0
0
Microsoft, Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass Ultimate aboneleri için ücretsiz sunacağı eylül ayı oyunlarını erişime açtı. Bu bağlamda ücretli abonelik paketine sahip olan oyunseverler, Tom Clancy's The Division ve Blob 2'ye bugün itibarıyla ücretsiz olarak erişebiliyorlar.

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, oyuncuların yüzlerini güldüren abonelik hizmetlerine sahip. Oyuncular, Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass Ultimate olarak isimlendirilen bu hizmetler sayesinde Microsoft'un sunduğu önemli avantajlardan faydalanma imkanı yakalıyorlar. Örneğin bu abonelikler kapsamında oyuncular, her ay bazı oyunları ücretsiz olarak oynayabiliyorlar.

Microsoft, geçtiğimiz hafta yaptığı bazı açıklamalarla eylül ayında abonelerine ücretsiz olarak sunacağı oyunları açıklamıştı. Oyuncular da bugün itibarıyla Microsoft'un ücretsiz olarak dağıtmaya başladığı oyunlara erişme imkanı yakaladılar. Peki bu oyunlar hangileri ve oyuncular, ne zamana kadar bu oyunlara ücretsiz olarak erişebilecekler?

İşte Microsoft'un ücretli abonelik hizmetlerinde ücretsiz olarak sunulmaya başlayan oyunlar

Microsoft

Microsoft tarafından yapılan açıklamalara göre Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, eylül ayında Tom Clancy's The Division ve Blob 2 gibi sevilen oyunlara ücretsiz olarak erişme imkanı yakalayacaklar. Özellikle 2016 yılında piyasaya sürülen Tom Clancy's The Division, oyunculara benzersiz bir deneyim sunacak gibi görünüyor. Bu arada Tom Clancy's The Division, sadece Xbox One kullanıcıları tarafından ücretsiz olarak deneyimlenecek.

Microsoft'un Xbox 360 ve Xbox One için ücretsiz olarak sunmaya başladığı ikinci oyunsa de Blob 2. İlk kez 2016 yılında piyasaya sürülmüş olmasına rağmen oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran platform oyunu, oyunculara eğlenceli bir deneyim yaşatacak. Bu arada, de Blob 2'nin geriye dönük uyumluluk programının bir parçası olduğunu, bu yüzden de Xbox One'da oynanabileceğini belirtelim.

Tom Clancy's The Division

Bunların yanı sıra Microsoft, geçtiğimiz ay Xbox One oyuncuları için Override: Mech City Brawl isimli oyunu ücretsiz olarak sunmaya başlamıştı. Bu kampanya, 15 Eylül'e kadar devam edecek. 15 Eylül tarihindeyse Xbox One oyuncuları, The Book of Unwritten Tales 2 macera oyununu oynayabilecekler. Bu bağlamda Tom Clancy's The Division 30 Eylül, de Blob 2 15 Eylül, The Book of Unwritten Tales 2 ise 15 Ekim tarihine kadar ücretsiz olarak oynanabilecek. 

Son olarak, Microsoft'un ücretli oyun abonelerine eylül ayında ücretsiz sunacağı bir oyun daha var. Armed and Dangerous olarak isimlendirilen bu oyun da tıpkı de Blob 2 gibi geriye dönük uyumluluk programının bir parçası. Bu da oyunun Xbox One üzerinde de oynanabileceği anlamına geliyor. Oyunseverler, Armed and Dangerous'a 16 Eylül itibarıyla erişebilecekler.

Kaynak : https://www.neowin.net/news/games-with-gold-the-division-and-de-blob-2-are-now-free
15
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
2
1
0
0