Yapımı 4.5 Yıl Süren Dev Minecraft Haritası: Galekin Krallığı

14
3
2
0
0
Minecraft'a özel olarak hazırlanan müthiş harita Galekin Krallığı, tam dört buçuk yıl gibi bir sürede hazırlandı.

Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan Minecraft, oyuncularına neredeyse sonsuz yaratıcılık imkânları sunuyor. İşte bu oyunculardan biri de Linard isimli dostumuz, dört buçuk yıl süren bir çalışmanın sonunda oyundaki çeşitli blokları tek tek kullanarak ortaya devasa bir ülke çıkardı. Karşınızda Galekin Krallığı!

Haritanın büyük olmasının yanı sıra en önemlisi ise Galekin Krallığı olarak geçen bu harita herhangi bir yapının ya da şehrin oyundaki replikası değil. Tamamen özgün düşünülmüş bir ülke. Yani bir ütopya diyebiliriz.

Harita gerçekten o kadar büyük ki, “Eh be kardeşim bununla nasıl uğraştın bu kadar” dedirten birçok yapı var.

Ayrıca oyunda, bu resimlerde gördüğünüz her yere girip çıkmak, her yerde dolaşmak mümkün. Yani tamamen açık bir haritadan bahsediyoruz.

Oyuncu, haritayı o kadar detaylı düşünmüş ve tasarlamış ki; şöyle gerçekte görsek oturup kalacağımız harika manzaralarla karşılaşmak oldukça olası.

“Bunca zaman bir oyuna harcanır mı?” diyenler elbet olacaktır. Ama adı üstünde: Oyun. Yani bir hobi. Yani oyuncu yaptığı işten keyif alıyorsa ve bu işe harcadığı zamanda atomu parçalamayacaksa, harcanır. Ancak bir diğer yandan da bir işsizlik örneği olduğunu da kabul etmek gerek :)

Galekin Krallığı’nın videosunu da izlemek isterseniz hemen aşağıda bulabilirsiniz.

14
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
3
2
0
0