Motorola E6 Plus, E6’nın Ortaya Çıkmasından 1 Ay Sonra Ortaya Çıktı

6
2
1
1
0
Geçtiğimiz ay Motorola, bütçe dostu akıllı telefonu Moto E6’yı resmen duyurmuştu. Şimdi ise henüz ‘kırkı çıkmadan’, cihazın daha büyük versiyonu olan E6 Plus ortaya çıktı.

Motorola, geçtiğimiz ay içerisinde bütçe dostu akıllı telefonu Motorola Moto E6’yı resmen duyurmuştu. Henüz üstünden 1 ay geçmemişken, telefonun daha büyük bir versiyonu olan Motorola Moto E6 Plus’ın görüntüleri, Twitter’daki bir kullanıcı tarafından ortaya çıkarıldı.

“Motorola E6 Plus, AliExpress sağ olsun.”

Ancak kullanıcı, telefonun herhangi bir özelliğine değinmedi. Fotoğraflara bakılırsa telefonda damla çentik tasarımlı büyük sayılabilecek bir ekran bulunacak.

Moto E6’nın özelliklerine şöyle kısaca değinecek olursak:

Motorola Moto E6’da 5,5 inç’lik HD bir ekran bulunuyor. 3.000 mAh bataryaya sahip cihazın yonga setini ise Qualcomm Snapdragon 435 ve 2 GB RAM oluşturuyor. Muhtemelen E6 Plus’ın özellikleri bunların üstünde olacak.

motorola moto e6 plus

Cihazın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı da şu an için bilinmiyor. E6’nın fiyatı, tahmini olarak vergisiz 850 TL civarında. E6 Plus’ın da fiyatı yine tahmini olarak bu fiyatın iki katı olacağı söylenebilir.

Kaynak : https://mobilesyrup.com/2019/08/24/motorola-moto-e6-plus-has-leaked-one-month-after-e6-was-revealed/
6
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
1
1
0