Motorola’nın Katlanabilir Telefonu RAZR’ın İlk Videosu Ortaya Çıktı

31
5
3
1
1
Katlanabilir telefon pazarında daha önce Samsung Galaxy Fold ve Huawei Mate X’i duymuştuk. Bu cihazlara rakip olarak gelmesi beklenen Motorola Razr’ı gösteren renderlar geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Şimdi ise telefonun ilk kez harekete geçeceğini iddia eden bir tanıtım videosu internette ortaya çıktı.

Motorola RAZR hakkında bilgiler veren video Weibo’da liste dışı bir video olarak bulundu. Weibo’nun açıklamasına göre Motorola katlanabilir telefonunu, Sina Technology başta olmak üzere diğer medya kuruluşlarıyla yaptığı röportajda gösterdi.

Weibo’nun paylaştığı video sadece 33 saniye olmasına rağmen, bize telefonun nasıl çalıştığını, tasarım detaylarını ve menteşe yapısını görebiliyoruz. Ayrıca telefonun iki yüzeyinde de ekran bulunuyor.

Katlanabilir RAZR, orijinal bir RAZR Flip sahibi olan herkese tanıdık gelecektir. RAZR genel olarak daha geniş ve daha büyük olacak. Bu durum RAZR Flip döneminden günümüze akıllı telefon tasarımının ne kadar değiştiğini gözler önüne seriyor.

Bununla birlikte, Motorola RAZR hakkında bilmediğimiz daha çok şey var. Sürüm detayları ve fiyat gibi önemli ayrıntılar hakkında henüz bilgimiz yok. Motorola katlanabilir telefon konusunda rakiplerinden geride kalmayacağını yaptığı bu atakla göstermiş oldu. RAZR çok da uzak olmayan bir tarihte kullanıcıya sunulabilir.   

Kaynak : https://bgr.com/2019/05/17/motorola-razr-2019-foldable-phone-release-date-video-leak/
31
5
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
31
5
3
1
1