Neden Bazı Marvel Hayranları Avengers: Endgame Fragmanına Güvenmiyor?

41
15
5
2
0
Avengers: Endgame filminin son fragmanında Tony Stark’ı dünyada gördük. Bu sahne büyük sansasyon yaratsa da serinin hayranları fragmana pek güvenmiyor.

MCU şu anda sinemada tartışmasız en büyük ve en çok gelir elde eden marka haline geldi. 11 yılda 23 filmlik bir külliyat söz konusu. Üstüne seriyle alakalı olan diziler de var. Ortada ciddi bir emek ve ciddi bir beklenti var. Bu kadar büyük bir kitleyi kontrol altında tutup yönlendirebilmek de kolay değil.

İnternet çağında hiçbir şeyin gizemi kalmıyor. Fragman çıktığı anda teoriler ortaya çıkmaya ve interneti sarmaya başlıyor. Bu teorlerin büyük kısmı fragmanda gördüklerimiz üzerine şekilleniyor.

Öte yandan, bazı Marvel takipçileri ne fragmana ne de Kevin Feige’ye güvenmiyor. Bunun için de pek çok nedenleri var.

Captain Marvel filmlerinin tanıtımında Samuel L Jackson, Captain Marvel’in zaman yolculuğu yapabildiğini açıklamıştı. Filmde ise buna dair hiçbir şey yoktu. Yani bilinçli bir yanıltma kampanyası söz konusuydu.

Öncelikle, fragmanı izlemeyenleri şöyle alalım

Öte yandan bu, Marvel’in ilk şaşırtmacası değildi. Geçtiğimiz yıl ortalığı kasıp kavuran Avengers: Infinity War fragmanlarında, Wakanda Savaşı’nda Hulk da savaş alanındaydı. Filmde yeşil devi bir tek filmin başında görmüştük.

Son fragmanda özellikle Tony ve Nebula’nın beyaz zırhla Avengers ekibiyle beraber yürüdüğü sahnenin gerçek olmadığı düşünülüyor. Twitter başta olmak üzere sosyal medya, fragmanda Tony’nin Avengers ile birlikte yürüdüğü sahnenin sahte olduğuna inanıyor.

Bir diğer dikkat çeken unsur da Natasha’nın saçları. Black Widow’un saç rengindeki ve uzunluğundaki değişim pek çok teorinin merkezinde. Bunun da şaşırtmaca olduğunu iddia eden pek çok kişi var.

Marvel ve Kevin Feige, Marvel hayranlarına Loki’den bile çok yalan söyledikleri için hayranlar artık bu tür çok dikkat çeken sahnelere “Acaba?” ile “Yav he he” arasında değişen tepkiler veriyorlar. Görünüşe bakılırsa çok da haksız sayılmazlar.

41
15
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
41
15
5
2
0