Electronic Arts'ın Yeni Remastered Oyunu Neden NFS Underground 2 Olmalı?

82
4
3
3
1
Electronic Arts'ın yaptığı son açıklamaların yankısı devam ediyor. Şirketin remastered oyun çıkışı, sosyal medya kullanıcılarında geniş bir yankı uyandırdı. Oyunseverler, Need for Speed: Underground 2 efsanesinin yenilenmesini istiyorlar.

Oyun sektörünün önemli isimlerinden bir tanesi olan "Electronic Arts", geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir etkinlikle yakın gelecekteki planlarını açıkladı. Şirketin bu planları arasında geçmiş yıllarda piyasaya sürülen oyunların "remastered" (yenilenmiş, yeniden yapılmış) hallerinin de olduğu vurgulandı. Aslında bu olay daha öncesinde de biliniyordu ancak resmi ağızdan yapılan açıklamalar, daha büyük bir ses getirdi.

Electronic Arts'ın bir süredir "Command & Conquer: Remastered" üzerinde çalıştığı biliniyor. Hatta bu oyunla ilgili resmi açıklamalar da sık sık yapılıyor. Oyunun piyasaya ne zaman sürüleceği henüz bilinmiyor ancak oyunseverler, strateji türünün efsanelerinden olan bu oyunun remastered versiyonu için daha şimdiden heyecanlanıyorlar. Peki şirket, başka hangi oyunları remastered olarak oyunseverlerle buluşturabilir?

Electronic Arts

Az önceki sorunun cevabı büyük bir ihtimalle Need for Speed: Underground 2 olacak. Çünkü bu oyun, koca bir dönemi kasıp kavurdu. Oyunseverler, Need for Speed: Underground 2 ile sokak yarışlarının ve araç modifikasyonlarının ne demek olduğunu öğrendiler. Oyun tabiri caizse su gibi sattı. EA'nın remastered oyunlardaki amacının da 'daha az yaratıcılıkla' para kazanmak olduğu düşünüldüğünde, bu efsane oyunun remastered versiyonu için hazırlanmaya başlayabiliriz.

Need for Speed: Underground 2

Electronic Arts tarafından yapılan açıklamalarda, remastered oyunların hayranlık uyandırmış oyunlar olacağından bahsedilmişti. Şirket şu an için, yeni bir oyun ismi vermedi ancak sosyal medya, daha şimdiden Need for Speed: Underground 2'yi konuşmaya başladı. Özellikle de Twitter kullanıcıları, Electronic Arts'ı da ekleyerek binlerce paylaşım yapıyorlar. Şu sıralar herkes, Need for Speed: Underground 2'nin remastered versiyonuna kilitlenmiş durumda.

Sosyal medya artık, yaptırım gücü olan bir mecra. Çünkü sosyal medya platformlarında en küçük bir hareket, on binlerce kişiyi aynı anda harekete geçiriyor. Electronic Arts, yaptığı açıklamalarda Need for Speed: Underground 2'nin adını bile geçirmedi ancak oyunseverlerin bu baskısı, Electronic Arts'ın kolay yoldan para kazanma isteğiyle birleştiği zaman ortaya, Need for Speed: Underground 2'nin remastered versiyonunun çıkacağını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.gamebyte.com/ea-teases-remasters-could-mean-new-need-for-speed-underground-2/
82
4
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
82
4
3
3
1