Ninja: Tüm Zamanların En Büyük Oyuncusu Olmak İstiyorum

12
10
6
4
3
En fazla takip edilen espor oyuncularından olan Tyler “Ninja” Blevins, katıldığı bir podcast programında, “tüm zamanların en büyük oyuncusu” olmak istediğini söyledi.

Esporcuların büyük kitleler tarafından tanınması hepimiz için yeni bir durum. Ünlü oyun geliştiricilerine geçmişten beri aşinayız. Ama bu oyunları oynayan ünlü oyunculara aslında hala da tam olarak alışamadık. Ancak bu durum, Twitch'in geniş kitlelere ulaşması ile birlikte kısmen de olsa değişmiş durumda. Artık birçok ünlü espor oyuncusu var. Bunlardan en ünlüsü ise Tyler “Ninja” Blevins.

28 yaşındaki Ninja’nın şu anda YouTube’da 22 milyon abonesi var. Ayrıca Ninja, ayrılana kadar Twitch'in en çok izlenen yayıncılarından biriydi ve şu anda Mixer'in en çok izlenen yayıncısı konumunda. Ünlü espor oyuncusunun takipçi sayıları ve aboneleri günden güne artıyor. Bir taraftan profesyonel olarak oyun oynayan Ninja, diğer taraftan Mixer üzerinden yayınlara da devam ediyor. 

Ninja

Ninja, kısa süre önce katıldığı bir podcast programında hızla ünlenmesi hakkında açıklamalar yaptı. Ninja, “En iyisi olmasa da tüm zamanların en iyi oyuncularından biri olarak hatırlanmak istiyorum. Bu olmayabilir. Çünkü gerçekten neyi en iyi yaptığımı bilmiyoruz. Rekabetçi, streamer, oyuncu... En iyisi hangisi olacak?” dedi.

Ninja, en fazla tanınan espor oyuncularından olmasına rağmen sanıldığı kadar geniş bir kitle tarafından takip edilmiyor. Daha genel anlamda söylemek gerekirse insanlar, espor oyuncularını başka alanların ünlüleri kadar tanımıyorlar. Ancak bu durum hep böyle devam etmeyebilir.

Ninja

Oyun endüstrisi her yönüyle büyüyen bir pazar haline geldi. Bu genişlemenin yavaşlamaması, daha da önemlisi durmaması için espor oyuncuları önemli bir rol oynuyorlar. Kendi kişisel tanınırlıklarını artırırken aynı zamanda oyunların da görünürlüklerini artırıyorlar. Ancak espor oyuncularının kendilerini bir ikonik figür haline getirip getirmeyeceğini bize önümüzdeki yıllar gösterecek. 

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/12/02/ninja-wants-to-be-remembered-as-the-greatest-gamer-of-all-time/
12
10
6
4
3
Emoji İle Tepki Ver
12
10
6
4
3