Nintendo'nun Gizemli Konsolu NX'i Gören Ubisoft CEO'su: "Gerçekten Muhteşem"

0
0
0
0
0
Nintendo'nun merakla beklenen konsolu NX hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Ünlü oyun yapım şirketi Ubisoft'un CEO'su gelecek konsol hakkında konuştu.

Nintendo’nun NX kod adlı gelecek konsolu 2017 yılının Mart ayında tanıtılacak. Konsolun resmi adının da NX olup olmayacağını henüz bilmiyoruz ancak şu an için Nintendo NX olarak anılmaya devam ediyor. Büyük umut bağlanan cihaz büyük bir gizlilik içerisinde geliştiriliyor. Ne tasarıma ne de teknik detaylara dair bugüne kadar Nintendo’nun isteği dışında herhangi bir sızıntı olmadı.

Gizlilik içinde geliştirilen Nintendo NX’in sır perdesini aşabilenler ise Nintendo ekibi dışındaki oyun geliştiricileri. Konsolun güçlü oyunlarla çıkış yapabilmesi için geliştiricilere önceden tanıtılması gerekiyor. Gelecek konsolu görenlerden birisi de popüler oyun şirketi Ubisoft’un CEO’su Yves Guillemot oldu.

Nintendo NX hakkında gördüğümüz şey gerçekten muhteşem şeklinde konuşan CEO, bu cihazın endüstriyi yeniden yükselişe geçireceğini ve sıkı oyuncular dışında sıradan oyuncuları tekrar oyun dünyasına çekeceğini belirtti. Nintendo’nun gelecek konsolunun Xbox One’a ya da PlayStation 4’e rakip olmadığının altını çizen CEO’nun sözleri oyun dünyasını heyecanlandırmaya yetti. Bakalım Nintendo, Wii’de olduğu gibi hepimizi şaşırtmayı başarabilecek mi?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0