Nokia'nın Yeni Amiral Gemisinin İsmi Belli Oldu: Karşınızda Nokia 9 PureView

45
13
10
4
3
HMD'nin merakla beklenen yeni amiral gemisi üstün özelliklerinin yanı sıra kamera özellikleriyle de öne çıkacak gibi duruyor.

Geçtiğimiz Ağustos ayında PureView adını tekrardan tescilleyen HMD Global, bu ismi en yeni cihazında kullanmaya hazırlanıyor. Henüz resmi olarak doğrulanmış bir bilgi olmasa da sızıntılarıyla meşhur Roland Quandt'a göre Finli şirket, yeni amiral gemisini Nokia 9 PureView adıyla satışa sunacak.

"Nokia 9 PureView. HMD Global'in yakın zamanda bizlere sunacağı ürünün pazarlama adı. (PureView isim haklarının satın alınmış olduğunu biliyorum, şimdi de bunun bir cihazın adına dahil olacağını söyleyebilirim)"

Nokia 808 PureView gibi geçmiş modelleri baz alırsak, HMD'nin bu yeni cihazının kamera özellikleriyle öne çıkacağını söyleyebiliriz. Arka tarafta 5 adet kameraya sahip olacağı söylenen ve Zeiss lenslerle gelecek olan Nokia 9 PureView, akıllı telefon kamerası dünyasında kartları yeniden dağıtmaya geliyor.

Nokia 9 PureView ile ilgili edindiğimiz bilgiler, az önce de belirttiğimiz gibi beşli arka kamera kurulumu ve Zeiss lenslerle sınırlı. Cihazın teknik özellikleri henüz belli olmasa da Nokia 9 PureView'ın, Snapdragon 845 veya Snapdragon 855 mobil platformlarından güç alması bekleniyor. Şubat 2019 gibi tanıtılması beklenen cihazın diğer detayları belli olduğunda sizlere aktaracağız.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Nokia-9-PureView-flagship_id109447
45
13
10
4
3
Emoji İle Tepki Ver
45
13
10
4
3