Note 7’ye Rakip Geliyor: LG V20’nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

0
0
0
0
0
LG’nin Galaxy Note 7 ile rekabet içinde olacağı yeni üst seviye telefonu LG V20’nin tanıtım tarihi belli oldu.

Amiral gemisi telefonu LG G5’in beklentilerin altında kalması üzerine LG’nin en üst segmentte konumlandırdığı yeni LG V serisine devam edip etmeyeceği merak konusuydu. LG G5’in satışlarının analistlerin beklediği seviyede olmaması üzerine şirkette önemli kararlar alan LG, bu kez şansını en üst segmentte deneyecek.

Geçtiğimiz yıl tüketicilerin beğenisini kazanan LG V10 cihazının devam modeli olacak LG V20’nin tanıtılacağı tarih resmi olarak açıklandı. LG Mobile tarafından yabancı basın mensuplarına gönderilen davetiyede cihazın 6 Eylül 2016 tarihinde San Francisco’da düzenlenecek basın toplantısıyla tanıtılacağı ortaya çıktı.

Bu yıl en üst segmentte Galaxy Note 7 ile rekabet içinde olacak olan LG V20’nin henüz tasarım detayları bilinmese de LG’nin G5’ten ders alarak daha önceki sevilen tasarım anlayışını koruyacağı; modüler yapıya LG V20’de yer vermeyeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca ilk bilgilere göre çift ekran ve çift ön kamera LG V10’da olduğu gibi LG V20’de de devam ediyor.

Açıkçası LG G5 ile bazı tüketiciler üzerinde olumsuz algı yaratan LG’nin V20 ile birlikte tekrar yarattığı algıyı yükseltmesi gerekiyor. LG’nin geleceği için LG V20 cihazı büyük bir önem taşıyacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0