Oddworld: Soulstorm’dan Oyun Motoruyla Yapılmış İlk Sinematik Geldi

18
2
1
0
0
GDC 2019’da Oddworld Inhabitants’ın yayınladığı oyun motoruyla yapılmış sinematikle Oddworld: Soulstorm’un çıkış tarihi duyuruldu.

Oddworld'ün yeni oyunu Oddworld: Soulstorm'un çıkış tarihi ve senaryosu açıklandı. Açıklamayı Oddworld Inhabitants, GDC 2019'da gerçekleştirdi.

Yeni oyun, Abe’in hikayesinin kaldığı yerden devam edecek ve RuptureFarms’ın devrilişiyle özgür kalan canlıların hikayesini anlatacak.

Oddworld: Soulstorm’da önceki oyundan da gördüğümüz üzere çevrecilik, kapitalizm, tüketim toplumu gibi konularda eleştirel bir içerik olacak. İlk oyunda bu içerik hem eleştirmenlerden hem de oyunculardan tam puan almayı başarmıştı.

Oyun, Unity Motoru ile yapıldı ve çıkış tarihinin de 2020 olacağı açıklandı. Oyun motoruyla hazırlanan sinematik yayınlandıktan sonra, kullanılan kaplama teknikleri ve oyun dünyasının nasıl şekillendirildiği de izleyicilerle paylaşıldı.

Kaynak : https://www.dsogaming.com/videotrailer-news/oddworld-soulstorm-targets-a-2020-release-first-in-engine-cinematic-released/
18
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
2
1
0
0