Oğuzhan Uğur ve Fırat Sobutay’dan Halı Saha Tutkunları İçin Sosyal Medya Uygulaması: Kafa Kafaya

39
9
5
4
0
Futbolu amatör de olsa her yaşta seven ve icra edenler bilirler ki her zaman dişe göre rakip bulamazsınız. Rakip bulsanız, kafanıza göre bir zaman diliminde boş olan saha bulamazsınız. Aslında bakarsanız, halı saha müsabakaları planlamak, UEFA müsabakası planlamak kadar zor olabiliyor. İşte bu konuda, Kafa Kafaya isimli yeni halı saha sosyal mecrası imdadınıza yetişiyor.

Amaca yönelik sosyal medya girişimlerine Türkiye’den, hem de pek çoğumuzun yakından tanıdığı isimlerden bir yenisi daha eklendi. Oğuzhan Uğur ve Fırat Sobutay, Kafa Kafaya adındaki yeni mobil uygulama projesiyle, minik yeşil sahalardaki iletişimi kolaylaştırmayı amaçlıyor. 

İki ünlü ismin destek verdiği Berker Kaya ve Onur Yağan’ın kurduğu Kafa Bilişim’in ilk projesi olan Kafa Kafaya, oyuncu ve takım bulmak için vakit kaybetmenizi önlüyor. Son güncellemeyle birlikte içerisinde 1000’i aşkın halı sahanın bilgisini barındıran uygulamayı kullanmak için, tıpkı diğer sosyal medya uygulamalarında olduğu gibi gibi bir profil oluşturmanızı bekliyor. 

Profili oluşturdukran sonra takımınızı kurabiliyor, farklı takımlar arayıp adeta transfer olabiliyorsunuz. Aynı zamanda yeni halı sahalar keşfetmek için de ideal bir arayüzü var. Yaptığınız seçimlere uygun karşınıza gelen takımlara, kendi takımınızla meydan okumanız da mümkün. Bu da rekabeti heyecanlı ve sürekli kılan önemli bir detay.

Kafa Kafaya uygulamasını keşfetmek ve halı sahanın tadını doyasıya çıkartmak için aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz:

39
9
5
4
0
Emoji İle Tepki Ver
39
9
5
4
0