Oha! Muğla’da 500 Trilyon Dolar Değerindeki 'Truva Hazinesi Bulundu' İddiası

0
0
0
0
0
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir emlakçı şirketinin yöneticisi olan Tuncer Rıfat Barın, Truva hazinesinin yerinin tespit edildiğini iddia etti.

Bodrum’da özel bir emlakçı şirketinin yöneticisi olan Tuncer Rıfat Barın, Ege Bölgesi’nde Truva hazinesinin bulunduğunu iddia etti.

Hazinenin yerini keşfeden kişinin can güvenliği nedeniyle ismini vermek istemeyen Barın, hazine hakkında yalnızca Ege Denizi’ne yakın bir yerde bulunduğu bilgisini vererek “Bu hazine tümüyle Truva Krallığı’ndan kalma, içlerinde ünlü Palladion, Baphomet, Repteliyan ve diğer heykeller ile kraliyet altınları ile mücevherlerin bulunduğu hazinedir. Allah’ın izniyle Cumhuriyet ve dünya tarihinde devletimizin ve bir devletin bir kerede kazanabileceği en büyük hazine olacak. Bize göre toplam piyasa değeri 500 trilyon ABD doları civarında" açıklamalarında bulundu. Hazine içinde ayrıca 3’ü büyük ebatlarda olmak üzere toplam 15 heykelin de bulunduğunu iddia etti.

(hazinede bulunduğu iddia edilen heykeller)

Hazineyi E.B. isimli bir müşterisinin bulduğunu belirten Barın, kendisinin 5 ay önce yanına gelip hazine hakkında bilgi verdiğini fakat bir bilgisi olmadığı için zaman istediğini söyledi. Gerekli araştırmaları yaptıktan sonra E.B. ile tekrar görüştüğünü söyleyen Barın, “Bu konunun devlet büyüklerimize hangi yollardan anlatabileceğimizi, konu hakkındaki endişelerimizi, kendisinin bulmuş olduğu bu hazinedeki benim sorumluluklarımı, iş bitimindeki çıkarlarımızı gibi birçok konuyu belli bir plana oturttuktan sonra, basın aracılığıyla bu konunun halkımızın da bilgisi dahilinde başlamasını münasip gördük. Ve kendisinden almış olduğum yetkiyle bugünden itibaren bu konunun baş sorumlusu ve muhatabının vekili olarak karşınızdayım" şeklinde konuştu.

Konuyla asıl muhattabı olan kurumun Kültür ve Turizm Bakanlığı olduğunu söyleyen Barın, Bakan Nabi Avcı’nın davet etmesi halinde makamına gidip kendisine gerekli bilgileri temin edebileceğini belirtti.

(hazineyi bulan kişinin çektiği yer altı röntgeni)

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0