Samsung One UI 2.0'ın Beta Sürümü, Galaxy S10'lara Geliyor

17
9
5
3
0
Samsung, Galaxy S10 için One UI 2.0'ın betasının yakın bir zamanda dağıtılmaya başlayacağını doğruladı. One UI 2.0'ın betası, Güney Kore'de yayınlanmaya başladıktan kısa bir süre sonra ABD'de de dağıtılmaya başlayacak.

Samsung, yakında One UI 2.0'ın beta sürümünü Galaxy S10'lar için yayınlamaya başlayacağını Güney Kore'nin resmi topluluk forumlarından birinde açıkladı. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde güncelleme, ilk olarak Güney Kore'de dağıtılmaya başlanacak.

Samsung güncellemeyi kendi ülkesi için yayınladıktan kısa bir süre sonra aralarında ABD'nin de bulunduğu birkaç farklı bölgeye de dağıtmayı planlıyor. Güncellemenin ülkemizde kullanıma sunulup sunulmayacağı ise bilinmiyor.

One UI 2.0 güncellemesi alacak olan telefonlar:

Galaxy S10e S10 S10 plus

Güncellemenin ne zaman yayınlanacağına dair şirketten resmi bir açıklama gelmemiş olsa da muhtemelen ay sonuna kadar Galaxy S10e, S10 ve S10+ modellerinin güncellemeyi alması bekleniyor. Daha sonra ise Note10 ve Note10+ modelleri bu güncellemeyi alacak telefonlar arasında yer alıyor. 

Geçen yıl ise One UI güncellemesi, kasım ayının ortalarına doğru S9 ailesine gelmişti. Bundan yaklaşık 2 hafta sonra ise Note9 ailesine bu güncellemeler sunulmuştu. Yine aynı şekilde aralarında yaklaşık olarak 2 hafta olacak şekilde bu güncellemelerin dağıtılması bekleniyor.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/samsungs-one-ui-20-beta-will-soon-begin-rolling-out-galaxy-s10
17
9
5
3
0
Emoji İle Tepki Ver
17
9
5
3
0