OnePlus 5 ve 5T'ye "Gelişmiş Uyku Modu" Güncellemesi Geldi

16
7
2
0
0
Kullanıcılarına ROM konusunda henüz bir kıyak geçmeyen OnePlus, yeni bir güncelleme yayınladı.

Daha önce OnePlus 5 ve 5T için vereceği güncelleme ile kısa yoldan özel ROM oluşturulmasına izin vererek “Project Treble” desteğini sunmayı vadeden OnePlus, henüz bu sözünü tutmadı ancak bazı optimizasyonlar ve iyileştirmeler içeren yeni bir güncelleme yayınladı.

Yeni gelen bu güncelleme ile birlikte OnePlus 5 ve 5T sahipleri için gelişmiş bir uykuya alma fonksiyonu sunulurken, ilgili menüye: Ayarlar / Batarya / Pil optimizasyonları / Gelişmiş optimizasyonlar / Uykuda Bekleme yolunu izleyerek ulaşabiliyorsunuz. Yeni eklenen bu geliştirme ile birlikte akıllı telefonlarınızda batarya ömrünü gözle görülür şekilde uzatabilirsiniz.

Dağıtılmaya başlanan güncelleme için söz konusu uyku modu çeşitli akıllı düzenlemeleri de beraberinde getirecek. Telefonun kullanım durumuna göre kendisini optimize eden batarya ile cihazınızı belirli bir süre kullanmadığınız zaman şebekeyi otomatik olarak kapatacak ve güç tüketimini artıracak. Sizler cihazı bir kez uyandırdığınızda ise telefon tüm ağ kısıtlamalarını iptal ediyor ve bekleme modundan çıkıyor.

Güncellemenin getirdiği diğer yenilikler arasında ise fotoğraf netliği artırma, genel hata düzeltmeleri ve yeni bir grup mesajlaşma özelliği gibi ekstralar bulunuyor. Tüm OnePlus 5 ve 5T sahiplerine yayınlanacak olan bu güncellemenin ülkelere sırasıyla yayınlandığını belirtelim. Eğer halen cihazınız bu güncellemeyi almadıysa endişelenmeyin ve beklemeye devam edin.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/OnePlus-5T-update-battery-improvement_id107177
16
7
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
7
2
0
0