OnePlus CEO’su Pete Lau, OnePlus 8'in 5G İle Geleceğini İma Etti

10
3
1
1
0
OnePlus, geçtiğimiz günlerde OnePlus 7 serisinin son üyesi OnePlus 7T'yi tanıtmıştı. Gerek lansman boyunca gerekse lansmandan sonra yapılan açıklamalarda dikkat çeken bir diğer nokta ise CEO Pete Lau'nun 5G hakkındaki açıklamaları oldu.

Hong Kong merkezli OnePlus, 7 serisine ait en güncel telefon OnePlus 7T’yi geçtiğimiz günlerde Londra'da düzenlenen bir etkinlikle dünya genelinde tanıtılmıştı. Bu etkinliğin en dikkat çeken detaylarından biriyse şirketin CEO’su Pete Lau’nun 5G ile ilgili yaptığı “ilerleyen yıllarda 5G’ye daha fazla odaklanacağız” açıklamaları oldu.

Londra'daki OnePlus 7T Pro lansmanından sonra medyayla etkileşimde olan şirket, mevcut bir pazarda 5G akıllı telefonun uygunluğuna baktıklarını belirtti. Bu açıklamalardan yola çıkarak ortaya atılan iddialar ise 2020'de piyasaya sürülen tüm OnePlus telefonların standart olarak 5G'ye sahip olma olasılığının olduğunu söylüyor.

Farklı pazarlar için farklı özellikte cihazlar olabilir:

OnePlus 8

Medyaya açıklamalarda bulunan Pete Lau’nun dikkat çeken sözleri ise şunlar oldu: “2020 yılının amiral gemisi trendi, kesinlikle amiral gemisi cihazlarının 5G'ye sahip olması. Farklı ülkelerdeki 5G gelişimleri, şu anda farklı aşamalarda. Örneğin Hindistan'da, gelecek yıl 5G kullanılabilirliği olmayabilir. Bu nedenle, bunun farklı bölgelerdeki ürünler için uygunluğunu gözden geçirmemiz gerekiyor. “

Pete Lau’nun bu açıklamaları, önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek OnePlus cihazlarında yerleşik 5G desteğinin olacağı iddialarını oldukça güçlendiriyor. Tabii ki şirket, farklı pazarlar için farklı sürümlerde cihazlar üretmeyi ve sunmayı da tercih edebilir. Bu noktada OnePlus 7 Pro’nun 5G destekli modeli OnePlus 7 Pro 5G, şu anda İngiltere'deki EE operatörüne özel olarak satışa sunulacak.

OnePlus 7T Pro’nun McLaren sürümü ve McLaren ile olan ortaklıkları hakkında da konuşan CEO, bu cihazın OnePlus 6T’dan sonra McLaren ile iş birliği yapan ikinci telefon olduğunu belirtti. OnePlus'un ortaklığa devam edip etmeyeceği sorulduğunda ise Lau, “Önümüzde hangi fırsatların olduğunu keşfediyoruz ve daha fazla gelişme olduğunda, sizinle paylaşmaktan heyecan duyacağız” dedi.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/oneplus-8-series-could-come-with-5g-connectivity-hints-ceo-pete-lau/
10
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
3
1
1
0