Oppo’nun Gizemli Telefonu Find X'in Samsung ve Apple'ı Kıskandıracak Özellikleri!

15
13
2
2
1
Çin'den gelen yeni bilgiler, Oppo Find X'in teknik özelliklerini ortaya çıkardı. Eğer sızıntılar doğru ise Oppo Find X, gerçek bir amiral gemisi katili olabilir.

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo’nun geçtiğimiz hafta Find serisinde yeni bir amiral gemisi tanıtacağını duyurması pek çok kişiyi şaşırtmıştı. Çin’den gelen yeni sızıntılar, şirketin ‘Oppo Find X’ adı ile tanıtacağı modelin oldukça ilgili çekici ve rakip amiral gemilerinin titreten özelliklere sahip olacağını ortaya çıkardı.

Sızıntılara göre yeni Oppo Find X, 6.42 inç boyutunda ve 2K çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacak. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde Snapdragon 845 işlemcisinden gücünü alacak cihazda, 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı kapasitesi bulunacak. Bu özellikler sizi heyecanlandırmamış olabilir; ama dahası var.

iPhone X, dünyanın 3D yüz tanıma teknolojisine sahip ilk akıllı telefonu olmuştu. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Xiaomi Mi 8 Explorer Edition ise Android ekosisteminin 3D yüz tanıma teknolojisine sahip ilk akıllı telefonu oldu. Sızıntıya göre 2017 yılının son çeyreğinden bu yana 3D yüz tanıma üzerinde çalışan Oppo, Find X ile birlikte söz konusu teknolojiye sahip 3. akıllı telefonu tanıtmış olacak.

Daha da önemlisi Oppo, geçtiğimiz yıl düzenlenen MWC 2017 sırasında 5x optik yakınlaştırma özelliğine sahip bir çift kamera teknolojisi tanıtmıştı. Sızıntılara göre yeni Oppo Find X, bu teknoloji sayesinde 5x optik yakınlaştırma özelliğine sahip olacak. Ayrıca Super VOOC flaş şarj özelliğine sahip olan cihazın 4000mAh’lik bataryası yalnızca 15 dakikada tamamen doldurulabilecek. Elbette söz konusu teknolojinin ikinci bir Galaxy Note 7 faciası doğurması ihtimali de bulunuyor.

Sızıntılara göre Oppo Find X ayrıca bir ekrana entegre parmak izi tarayıcıya ve 5G bağlantı desteğine de sahip olacak. Tüm bu özellikler gerçekten kulağa müthiş gelse de henüz doğrulanmadığını hatırlatalım. Oppo’nun böylesine donanımlı bir akıllı telefon tanıtması, Samsung, Apple gibi firmaları daha iyi telefonlar tanıtmak için harekete geçirebilir.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2018/06/04/oppo-find-x-key-specs-revealed-2k-display-sd845-3d-face-unlock-and-5x-optical-zoom-more-expected/
15
13
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
15
13
2
2
1