Çeviri ve Sesli Asistan Özellikli Oppo O-Free Kablosuz Kulaklıklar Tanıtıldı

23
2
2
1
0
Oppo'nun sesli asistan, çeviri, arama yanıtlama özellikli yeni kablosuz bluetooth kulaklığı Oppo O-Free tanıtıldı.

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, Çin’de düzenlediği Find X etkinliği sırasında yeni kablosuz bluetooth kulaklığı O-Free’yi de tanıtmıştı. Kompakt ve hafif bir tasarıma sahip olan O-Free’nin kullanımı da son derece kolay.

Qualcomm QCC3026 işlemcisinden güç alan kulaklıklar, ultra düşük güç tüketimine sahipler. İçinde bulunan akıllı çip, sağ ve sol kulaklıktan gelen sesleri sıfır gecikmeyle senkronize eder. Kulaklıklarla ses seviyesini ayarlayabilir, müzikleri oynatabilir ya da geçebilirsiniz.

Sürekli kullanımda 4 saate kadar müzik oynatmayı vadeden kulaklıklar tek şarjla 12 saat kullanım süresi sunuyor. Telefon görüşmelerini kolay bir şekilde yanıtlayabileceğiniz kulaklık, aynı zamanda çeviri ve sesli uyandırma asistanı desteğine de sahip.

OPPO O-Free kablosuz bluetooth kulaklıklar, 480 TL fiyat etiketi ile Ağustos ayında Çin’de satışa sunulacak. Kulaklıkların global pazarda da benzer tarihte satışa sunulması bekleniyor. Yukarıda belirtilen fiyatlara gümrük vergisinin eklenmediğini hatırlatalım.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/257110/oppo-o-free-price-features.html
23
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
23
2
2
1
0