Oppo Reno S, 64MP Kamera ve 65W Hızlı Şarj Desteği ile Geliyor

10
5
5
1
1
Akıllı telefon pazarında boy gösteren Çinli devlerden biri olan Oppo, bir süredir üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi Oppo Reno S ile piyasanın tozunu attırmaya hazırlanıyor. Bugün sızdırılan bilgilere göre telefon, 64MP ana kameraya ve 65W hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Çinli teknoloji devi Oppo, Reno ailesinin yeni üyesi Ace’ı yakın bir zaman önce tanıtmıştı. Snapdragon 855 Plus yonga seti, 12GB RAM, 90Hz ekran yenileme hızı ve 48MP ana kamera gibi pek çok üstün özellikle birlikte gelen amiral gemisi, kendi segmentinin en iddialı cihazlarından biri olarak karşımıza çıkmıştı; ancak bugün ortaya çıkan bazı bilgilere göre Oppo, 64MP ana kameraya ve 65W hızlı şarj desteğine sahip yeni bir amiral gemisi piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Oppo Reno S adındaki model, Ace gibi dörtlü kamera kurulumu ile gelecek. Yukarıda da söylediğimiz gibi, cihazın ana kamerası tam 64MP çözünürlüğünde olacak; ancak diğer üç kameranın özellikleri şu aşamada belli değil.

oppo reno ace

Ace’ın arkasında 48MP (Sony IMX586) geniş açı + 13MP telefoto + 8MP ultra geniş açı + 2MP derinlik sensörü olmak üzere dörtlü kamera kurulumu yer alıyor. Ayrıca telefonunun önündeki damla çentiğe gömülü 16 megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerası bulunuyor.

Peki, Oppo Reno S’in fiyatı ne kadar olacak?

Önümüzdeki aralık ayının ilk haftasında çıkacağı söylenen amiral gemisinin, 40.000 Hindistan Rupisi (563 dolar) olacağı tahmin ediliyor. Bu da yaklaşık 3.251 TL (vergiler hariç) gibi bir fiyata tekabül ediyor. Geçtiğimiz mayıs ayında duyurulan Oppo Reno 10x zoom da söz konusu fiyattan piyasaya çıkmıştı.

Oppo Reno S hakkındaki bilgiler şimdilik bu kadar; ancak yeni detaylar gün yüzüne çıktığı takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 

Kaynak : https://www.gsmarena.com/oppo_reno_s_rumored_to_have_a_64mp_camera_and_support_for_65w_charging-news-39804.php
10
5
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
10
5
5
1
1