Ortaya Çıkan Tüm Sızıntılara Göre Samsung Galaxy Note 9 Böyle Görünecek!

48
10
6
6
5
Art arda gelen Galaxy Note 9 sızıntıları derleyen Tech Configurations, olası Galaxy Note 9 tasarımını YouTube kanalından paylaştı.

Galaxy Note 7 faciasından sonra ‘Note serisinin sonu mu geliyor?’ soruları kulislerde sorulmaya başlanmıştı. Fakat Samsung, Galaxy Note 8 ile bomba gibi bir dönüş yaparak Galaxy Note serisini yeniden şaha kaldırdı. Galaxy Note 8’in beklenilenin üzerinde başarı göstermesi, Galaxy Note 9’da beklentilerin artmasına neden oldu.

Son günlerde üst üste gelen Galaxy Note 9 sızıntıları, cihazın tasarımı hakkında kafalarda bir fikir oluşmasını sağladı. Tech Configurations da bu sızıntılardan yola çıkarak konsept bir Galaxy Note 9 tasarımı oluşturdu ve YouTube kanalından paylaştı. Genel hatları ile bir önceki nesle fazlasıyla benzeyen Galaxy Note 9’da en çok dikkat çeken nokta yenilenen kamera modülü ve parmak izi tarayıcı oldu.

Teknik özelliklere baktığımızda ise yeni Galaxy Note 9’un 6.38 inç boyutunda Super AMOLED bir ekrana sahip olduğunu görüyoruz. 4GB/6GB RAM’e sahip olacak cihazda 64GB ve 128GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği bulunacak. 12MP+12MP olmak üzere çift arka kameraya sahip olan cihazda birincil arka kamera değişken diyaframa sahip olacak. 8MP’lik bir selfie kamerası bulunacak cihazda 4000mAh’lik devasa bir batarya yer alacak.

Kaynak : http://www.techconfigurations.com/2018/06/samsung-galaxy-note-9-final-design-with.html
48
10
6
6
5
Emoji İle Tepki Ver
48
10
6
6
5