Bir Marvel Hayranı, Örümcek Adam Esintili Deadpool 3 Logosu Hazırladı

42
16
10
7
7
Ryan Reynolds’ın hayat verdiği kabına sığmaz anti süper kahraman Deadpool, kesin olmamakla birlikte yakında Marvel Sinematik Evreni’ne katılacak. Sevilen karakteri MCU’da görmek için sabırsızlanan bir Reddit kullanıcısı, Deadpool 3 filmi için oldukça güzel bir logo tasarladı.

Marvel Studios’un çatı şirketi Disney, bu yılın başlarında 21st Century Fox'un eğlence alanındaki varlıklarını 71 milyar dolar gibi astronomik bir rakama satın almıştı. Daha önce fikri mülkiyet hakları Fox’un elinde olduğu için Marvel Sinematik Evreni’ne dahil edilemeyen Fantastic Four, Deadpool ve X-Men gibi karakterler, artık Marvel Studios’un ellerinde yeniden hayat bulacak. 

Bilhassa Ryan Reynolds’lı Deadpool’un MCU’da kaplayacağı yer çok merak ediliyor. Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, geçtiğimiz yıl katıldığı bir radyo programında, Deadpool’un 2019’un ilk 6 ayında geliştirilebileceğini ifade etmişti; ancak sevilen karakterin evrene katılacağı stüdyo tarafından henüz resmi olarak onaylanmadı. 

ryan reynolds deadpool

Serinin üçüncü filminin Feige ve ekibi tarafından duyurulmasını dört gözle bekleyen stark46192 kullanıcı adındaki bir Reddit üyesi, kısa zaman önce izleyicilerle buluşan Spider-Man: Far From Home’dan ilham alarak Deadpool 3 için bir poster logosu tasarladı. Sevilen karakteri MCU’da görmek için sabırsızlandığını belirten Reddit kullanıcısı, Marvel Studios tarafından geliştirilecek olan yeni Deadpool filmine 'Deadpool: The New Home' adını vermiş. 

 

Can't wait to see Deadpool in MCU! Here is my title logo concept for MCU Deadpool movie/Deadpool3. Hope you like it. from r/marvelstudios

 

Reynolds’ı sosyal medyadan takip edenler hatırlayacaktır; başarılı oyuncu bu yılın başlarında Marvel Studios'un Kaliforniya’daki ofisinde çektirdiği bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşmıştı. Bunun üzerine Deadpool serisinin yazarı Paul Wernick, Reynolds ile temasta olduklarını ve birkaç proje üzerinde çalıştıklarını ifade etmişti. 

()

Yukarıda da söylediğimiz gibi, Deadpool 3 için henüz resmi bir duyuru yapılmadı. Şu sıralar MCU’nun dördüncü fazını inşa eden Marvel Studios’un Deadpool ve diğer X-Men karakteriyle ilgili nasıl bir yol haritası izleyeceğini önümüzdeki dönemde göreceğiz. Vizyon tarihi belli olan tüm Marvel ve DC filmlerinin yer aldığı listemize buradan ulaşabilirsiniz. 

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/12/01/deadpool-3-logo-spider-man-crossover-marvel-studios-mcu/
42
16
10
7
7
Emoji İle Tepki Ver
42
16
10
7
7