Oyun Tutkunlarına Müjde: PlayStation Oyunlarında Yaz İndirimleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

33
12
5
4
2
PlayStation cephesinde 25 Temmuz itibariyle başlayan devasa oyun indirimleri tüm hızıyla devam ediyor. Her türlü zevke hitap eden onlarca oyun, uygun fiyatları ile alıcılarını bekliyor.

Ülkemiz genelinde özellikle dolar kuruna bağlı sebepler nedeniyle oyunlara ulaşmak bir hayli zor; kimi zaman kalburüstü ünlü bir oyunun fiyatı, ortalama bütçelere sahip oyuncular için bir imkansızlığa dönüşebiliyor. Neyse ki yeni oyunların gelmesi anlamında kurak olan yaz mevsimi, PlayStation sayesinde daha bereketli geçecek. Sony yaz dönemi boyunca birçok ünlü PlayStation oyununda indirim yapıyor.

Yaz mevsimi boyunca onlarca hatta yüzlerce oyun, PlayStation Store’dan alışveriş yapan oyuncular için indirimli olarak satılmaya devam ediyor. 25 Temmuz itibariyle başlayan kampanya kapsamında Gran Turismo Sport, Assassin’s Creed Origins, GTA V, Horizon: Zero Dawn gibi farklı zevklere hitap eden onlarca başarılı oyun, standart fiyatlarına oranla çok daha ucuz etiket fiyatları ile oyunseverleri bekliyor. Bahsi geçen hit oyunların yanı sıra birçok DLC de bu indirimlerden nasibini alıyor.

Diğer bir yandan ülkemizde çok aktif kullanıcısı bulunmasa da PlayStation VR için özel olarak çıkarılmış Until Dawn: Rush of Blood, The Inpatient, Batman: Arkham VR gibi birçok oyun da yaz indirimleriyle dikkat çekiyor.

33
12
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
33
12
5
4
2