Oyuncular, Cyberpunk 2077'de ‘Nefes Kesici’ Başarımı Olmasını İstiyorlar

23
12
1
0
0
Los Angeles'ta gerçekleştirilen E3 2019 etkinliğinin yankıları sürüyor. Cyberpunk 2077'nin tanıtımı sırasında gerçekleşen 'Nefes Kesicisin' sözlerini unutamayan hayranlar, oyun yüzde yüz bitirildiği zaman bu isimde bir başarım elde etmek istiyorlar.

Oyunseverler tarafından merakla beklenen E3 2019 etkinlikleri bitti. Konunun takipçileri ne kadar tatmin oldular bilinmez ancak etkinliklerin yarattığı heyecan, en azından Cyberpunk 2077 için devam ediyor. Cyberpunk 2077'nin tanıtımı sırasında oyunda bulunan ana karakterlerden birisi Johnny Silverhand'di ve bu karakter, Keanu Reeves tarafından canlandırılmıştı. Reeves sahneye çıktıktan sonra bir hayranı "Nefes kesicisin." diye bağırdı. Bunu duyan Reeves'te aynı coşkuyla aynı cümleleri kurduktan sonra Cyberpunk 2077'nin çıkış tarihini ilan etti. Ancak oyunseverler, yaşanan bu güzel anların unutulmasını istemiyorlar.

İlk olarak Skill Up ismini kullanan bir YouTuber, bu olayı hatırlattı. Skill Up, oyunun tamamını bitirenlere bir zafer hatırası olarak 'Nefes kesicisin' temalı bir başarım verilmesini istiyordu. Bu tweet binden fazla retweet ve etkileşim aldı. İşte o tweet;

Bu tweeti gören bir Reddit kullanıcısı ise bu olayı Reddit platformuna taşıdı. Konu, burada da çok büyük bir ilgi gördü. İşte o konu;

Tüm bunların devamında bir de Change.org aracılığıyla bir kampanya başlatıldı. Hedef 10 bin imzaydı ve neredeyse imzalar tamamlanmak üzere. Eğer imza vermek isterseniz kampanyaya burada bulunan bağlantıyı kullanarak erişebilirsiniz.

Konuyla ilgili olarak CD Projekt cephesinden bir açıklama gelmedi. Ancak şirketin bu isteği gerçekleştirmesi olağan görünüyor. Bununla ilgili olarak belki önümüzdeki günlerde yeni bir gelişme yaşanabilir ve CD Projekt, oyunseverlerin isteklerini yerine getirebilir.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/cyberpunk-2077/breathtaking-achievement
23
12
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
23
12
1
0
0