Panasonic, Kaya Gibi Sağlam Akıllı Telefonu Toughbook T1 ile Sağlamlık Anlayışınızı Değiştirecek

22
7
4
3
1
Panasonic prestij bir ürün olarak ürettiği sapasağlam telefonu Toughbook T1 ile akıllı telefon camiasında ben de varım demeye hazırlanıyor.

Akıllı telefonların yükselişiyle adeta telefon piyasasından elini eteğini çeken Panasonic, yepyeni konsept bir cihaz ile adından sıkça bahsettireceğe benziyor. Toughbook ismi altında yeni modeller üretmeye hazırlanan Panasonic,  Toughbook T1 modeli ile şıklığı ve sağlamlığı bambaşka bir boyutta karşımıza getirecek.

Askeri bir sertifika olan MIL-STD-810G sağlamlık sertifikası alan cihaz, kaya gibi sağlam bir şekilde kullanıcılarla buluşacak. Şoka karşı dayanıklı yapısı ile 1.5 metreden düşse dahi hasar almayacağını garanti eden Toughbook T1, ne kadar ihtiyacınız olur bilinmese de yüksek sıcaklık, düşük sıcaklık, güneş radyasyonu ya da düşük basıncın hakim olduğu ortamlarda dahi çalışıyor olacak.

5 inç ekran boyutuna 1280 x 720 piksel çözünürlüğe sahip olan cihaz, 230 gram ağırlığı ve 13.1 mm kalınlığına bakıldığında sağlamlık oranı ile kıyaslandığında son derece estetik ve ince bir tasarıma sahip diyebiliriz. Çağa ayak uydururak Android 8.1 Oreo tabanında çıkarılacak snapdragon yonga setli cihaza dair diğer tüm detaylar çok yakında belli olacak. Ekstra olarak barkod tarama gibi özellikleri bulunan T1, dünya genelinde 1.499 dolar gibi yüksek bir fiyat ile alıcılarına kavuşacak.

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2018/07/panasonic-expands-its-rugged-toughbook-lineup-for-enterprise.html
22
7
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
22
7
4
3
1