iPhone'unu 137 Metreden Aşağı Düşüren Türk Kadın, Telefonu Sapasağlam Buldu (Video)

40
23
15
5
4
Florida'da telefonu ile çekim yapan Cansel Yıldırım, dikkatsizliği nedeniyle telefonunu 137 metre yükseklikten aşağı düşürdü. Fakat şaşırtıcı bir şekilde telefon video çekmeye devam etti.

Bir iPhone 137.160 metre yükseklikten düştü ve bir çizik ile çalışmaya devam etti. Bir tema parkının tepesinden düşen iPhone çalışmaya devam ederek herkesi şaşkına uğrattı. Orlando’da bulunan International Drive tema parkındaki StarFlyer isimli devasa salıncakta sallanan Cansel Yıldırım, iPhone 7 Plus'ı ile video çekmeye başladı ama dikkati dağılınca telefonunu aşağı düşürdü.

Telefon aşağıya dönerek düşerken oldukça renkli görüntüler ortaya çıktı ve yere düştüğünde parçalanmak yerine sağlıklı bir şekilde çekim yapmaya devam etti. Cansel, Find iPhone uygulamasını kullanarak telefonunu bulmayı başardı ve sadece telefonun çok özel bir yolculuğa çıkmış olduğunun kanıtı olan küçük bir çizik vardı. Tema park yöneticileri artık cep telefonu, beyzbol şapkası ve diğer kişisel eşyaların plastik kutularda saklanması gerektiğine karar vererek, bu kararı uygulamaya koydular.

Youtube videosu altında yer alan yorumlar arasında ise videonun fake olduğuna dair görüşler bulunuyor. Özellikle hesabını yeni açması ve sadece iki videonun yer alması yorumlara göre bu videonun bir senaryo olabileceğini akıllara getiriyor. 

Kaynak : http://www.dailymail.co.uk/news/article-5987369/iPhone-falls-450-feet-Florida-ride-filming-video-rider.html
40
23
15
5
4
Emoji İle Tepki Ver
40
23
15
5
4