PES 2020'de Yatırım Yapabileceğiniz 11 Genç Yetenek

36
12
11
4
3
PES 2020’de Ana Lig moduna giriş yapmak istiyor ancak aynı zamanda kimleri transfer edeceğinizi bilmiyorsanız işte karşınızda alıp geliştirebileceğiniz genç oyuncular. Gelin PES 2020'de potansiyeli oldukça yüksek bu 11 oyuncuyu yakından tanıyalım.

PES serilerinde gelecek vadeden oyuncuları tespit etmek biraz zor olabiliyor ve gelişim süreçleri için doğru oyuncu seçim süreci uzun zaman alıyor. PES’in Ana Lig kariyer modunda bu oyuncular, genç bir yetenekten bir dünya yıldızına dönüştürülebiliyorlar. PES 2020’deki gelecek vadeden oyuncuları tespit etmekle uğraşmak istemiyorsanız Webtekno olarak yardımınıza yetişiyoruz.

İşte karşınızda PES 2020’de potansiyeli yüksek oyuncular:

11. Gianluigi Donnarumma:

Gianluigi Donnarumma

Donnarumma, her ne kadar Milan’da iyi bir kariyer ve üne sahip olmuş olsa da henüz 20 yaşında. Kendisi, geçtiğimiz yıl gelecek vadeden oyuncuların başında geliyordu. Oldukça düşük bir miktar karşılığında Donnarumma’yı kadronuza katabilir ve en az 7 sezon kaleci aramaktan kurtulabilirsiniz.

10. Matthijs de Ligt:

Matthijs de Ligt

Hollandalı yetenekli genç yıldız, bildiğiniz gibi geçtiğimiz sezon Ajax ile Şampiyonlar Ligi’nde harikalar yarattı ve bu başarılı performansı dolayısıyla Juventus’a transfer oldu. Bu sebeple bonservisi biraz yüksek olabilir ancak kendisi henüz 20 yaşında olduğundan oldukça fazla bir potansiyele sahip.

9. Frankie De Jong:

Frankie De Jong

Aynı De Ligt gibi De Jong da Şampiyonlar Ligi’nde iz bırakan bir performans sergilemişti. Kendisi, bu yaz Barcelona’ya transfer oldu ve yeni Iniesta olacağı tahmin ediliyor. 22 yaşındaki genç yıldız, tekniğiyle orta sahanızda harikalar yaratabilir.

8. Kai Havertz:

Kai Havertz

Bayer Leverkusen'de oynayan genç forvet, milli formayı geçtiğimiz sezon henüz 19 yaşındayken kaptı ve tüm müsabakalarda toplam 20 gole imza attı. Şu an kendisi 20 yaşında ve eğer kadronuza katarsanız büyük bir gelişme kaydedeceği aşikâr.

7. Trent Alexander-Arnold:

Trent Alexander-Arnold

Geçtiğimiz sezonun Şampiyonlar Ligi finalini izlediyseniz Liverpool’un genç sağ beki Alexander-Arnold’ı bilmeme imkanı yok denecek kadar az olmalı zira kendisi, kupaya giden yolda büyük katkı sağladı. Bunların hepsini ise henüz 20 yaşındayken yaptı. Kendisi, geleceğin en iyi sağ beklerinden biri olarak gösteriliyor.

6. Rodrygo:

rodrygo

Santos’ta oynayan 18 yaşındaki Rodrygo’nun Real Madrid’e transferini duyma ihtimaliniz bir hayli yüksek. Kendisi Brezilya'da iyi işler yapmıştı. Şimdi ise La Liga’da da ondan aynı performans bekleniyor.

5. Matteo Guendouzi:

Matteo Guendouzi

Arsenal’in 20 yaşındaki genç orta sahası Guendouzi, PES 2019’da 77 puana sahipti ancak myClub’da 90’a kadar yükseltilebiliyordu. Bu sene de kendisinin aynı potansiyele sahip olacağı aşikâr.

4. Kylian Mbappe:

Kylian Mbappe

19 yaşında Fransa milli takımı ile Dünya Kupası’nı kaldıran Kylian Mbappe’yi duymayanınız yoktur. Kendisi, şu an hâlâ PSG’de sağ kanadı toz duman etmekte ve henüz 20 yaşında. Bonservisi biraz pahalı olsa da kendisinin genel derecesi 90’ların üstüne çıkabiliyor.

3. Exequiel Palacios:

Exequiel Palacios

Palacios, geçtiğimiz yılın en iyi gençlerinden biriydi. Arjantin’in köklü kulüplerinden River Plate’te top koşturan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu yılın başlarında bir sakatlık geçirmişti ancak kendisi pes etmedi ve Real Madrid, Arsenal gibi takımların ilgisini çekmeyi başardı.

2. Jadon Sancho:

Jadon Sancho

İngiliz yıldız Sancho, PES 2019’da Borussia Dortmund lisansının kaybedilmesiyle yer almıyordu ancak bu sefer İngiliz milli takımına dâhil olarak oyuna eklenmiş gibi görünüyor. Gelecek Ana Lig sezonlarında kendisinin bir süper yıldıza dönüşeceği tahmin ediliyor.

1. Phil Foden:

Phil Foden

Manchester City’nin genç İngiliz orta sahası, City ile 2018-2019 sezonunda 26 maça çıktı ve 7 gol kaydetti. Kendisi, henüz 19 yaşında ve büyük bir potansiyele sahip.

PES 2020'de alıp geliştirebileceğiniz oyuncuları listelediğimiz yazımızın sonuna geldik. Siz de kendi favori oyuncunuzu yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. 

Kaynak : https://www.pcgamer.com/pes-2020-wonderkids-cheap-best/
36
12
11
4
3
Emoji İle Tepki Ver
36
12
11
4
3