PewDiePie ''İŞİD'e Katıldım'' Dedi, Ortalık Karıştı!

1
0
0
0
0
Sosyal medyanın en popüler isimlerinden PewDiePie, bir anda bütün okları üstüne çekti.

YouTube'un 'altın çocuğu' ve sosyal medyanın en tanınmış yüzlerinden biri haline gelen YouTuber Felix Kjellberg, daha bilindik adı ile 'PewDiePie', YouTube'da olduğu kadar Facebook ve Twitter'da da ciddi bir takipçi kitlesine sahip.

Hatta PewDiePie'ın hem Facebook, hem de Twitter sayfalarında, onaylanmış hesapların sahip olduğu 'mavi tik' de mevcuttu. Mevcuttu diyoruz çünkü Twitter bir sebepten ötürü Felix'in hesabındaki mavi tiki kaldırdı.

İşte bu olay üzerine hayranları tarafından pek çok soruya maruz kalan PewDiePie, espiri amaçlı bir cevap vermek isteyince ortalığı karıştırdı. İnsanların ''Twitter mavi tikini neden kaldırdı?'' sorusu üzerine Felix, yine kendisi gibi ünlü bir YouTuber olan 'jacksepticeye'ı da etiketleyerek şöyle söyledi; ''Jack ile İŞİD'e katıldığım için hesabım doğrulanmadı''.

Bu tweet'in ardından Twitter, Felix'in hesabını askıya aldı. Daha önceden 8.7 milyon takipçiye sahip olan PewDiePie'ın resmi Twitter hesabındaki takipçi sayısı şu anda 7.1 milyon civarında. Belki Felix o tweet'i tamamen espiri amaçlı atmış olabilir, ancak söz konusu terör örgütünün aldığı canlar ve verdiği zararlar göz önünde bulundurulunca insanların tepki göstermesi oldukça normal.

Bu arada PewDiePie, konuyla alakalı bir de video paylaştı.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0