PlayStation 4 Neo Büyük İhtimalle Önümüzdeki Ay Geliyor!

0
0
0
0
0
Sony, Xbox One S’e karşılık olarak duyurması beklenen PS4 Neo, önümüzdeki ay New York’ta özel bir etkinlik ile gelebilir.

Aslında “yeni nesil” olarak adlandırılmalarına rağmen pek de yeniliği kalmayan Xbox One ve PlayStation 4, gelişen oyun teknolojilerinde donanımsal olarak yetersiz kalmaya başladı. Bu sebeple sıkıntıları fark eden Sony ve Microsoft’un aylardır yenilenmiş konsol çalışmaları olduğu biliniyordu.

Bunun ilk meyvesi olarak Microsoft kanadından Xbox One S gelirken, büyük ihtimalle PlayStation 4 Neo ya da PlayStation Neo adını alacak olan yeni konsol da Sony kanadından bekleniyor. Spekülasyonlara göre büyük oranda Tokyo Oyun Fuarı’nda tanıtılması beklenen PS4 Neo, bu durumun yanı sıra önümüzdeki ay özel bir lansman ile New York’ta da tanıtılabilir.

Hatta net tarih olarak 7 Eylül 2016 Çarşamba günü gösterilirken bu özel lansmanın PlayStation 4 Neo olacağı yönünde bilgiler dolaşıyor. 1 Eylül 2016’da yapılacak IFA 2016 lansmanı ile yeni Xperia XR modelini tanıtacak olan Sony, bundan 6 gün sonra ise PS4 Neo’yu bizlere duyurabilir.

Ortaya çıkan detaylara göre 4K oyun desteği sunabilecek olan PS4 Neo, haliyle 1080p’de de çok daha akıcı ve canlı bir görüntü sunabilecek. PlayStation VR noktasında da daha iyi bir kullanım vaat edecek cihaz, Ekim 2016’da da dünyanın birçok noktasında satışa çıkacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0