Playstation Dünyasının En 'Baba' Oyunlarını PC'de Nasıl Oynarsınız?

87
15
9
8
6
Playstation'a özel oyunlar herkesin büyük bir ilgisini çekiyor. Red Dead Redemption, Uncharted gibi seriler sadece Playstation'da oynanabiliyor sanılsa da durum öyle değil.

Sony, Playstation NOW diye bir hizmet başlatmış durumda. Eminiz ki herkeste bir uktedir konsola özgün oyunları PC'sinde oynayamamak. Belki de tek çareniz Playstation 4 almak değildir? Fazla uzatmadan mevzuya açıklık getirelim: Bu hizmet PC'de de kullanılabiliyor.

Playstation NOW hizmeti ile ilgili şunu söylemek gerek; maalesef bu hizmet şu an için ülkemizde resmi olarak kullanılır durumda değil. Ama bunu aşmak için yapmanız gereken sadece bir UK hesabı açmak ve kredi kartınızı ücretsiz deneme süresine dahil etmek. Daha sonrasında PS4'te dahil oynayamayacağınız Red Dead Redemption gibi oyunları PC'de deneyimleyebilirsiniz. Sistem genelde Mastercard hesaplarını kabul etmyior. O yüzden Visa özellikli bi kredi kartınız olması şart.

Bu hizmet için Sony sizlerden en az 2 GB RAM'e sahip bir bilgisayarınızın ve biraz da hızlı bir internet bağlantınızın olmanızı istiyor. Buraya tıklayarak 600 küsür oyunun bulunduğu ve içlerinde God of War 3'ün dahi yer aldığı oyun kütüphanesine erişmeniz mümkün. 

Sony platformuna özel; Uncharted, God of War gibi yapımları deneyimlemek istemeniz çok normal ve bunun tek yordamı da PS sahibi olmak değil. Özelliğin yakında Birleşik Krallık dışında birçok ülkede hizmete girmesini bekliyoruz.

87
15
9
8
6
Emoji İle Tepki Ver
87
15
9
8
6