Pokemon Go'nun Yeni Teknolojisi İle Pikachu, Gerçek Dünyadaki Nesnelerin Arkasına Saklanacak

21
8
1
1
1
Pokemon Go'nun Yeni Teknolojisi İle Pikachu, Gerçek Dünyadaki Nesnelerin Arkasına Saklanacak
Pokemon Go için duyurulan yeni teknoloji ile pokemonlar gerçek dünyadaki nesnelerin arkasında kaybolacaklar.

Pikachu'nun gerçek dünyadaki nesnelerin arkasına saklamasına izin veren yeni artırılmış gerçeklik teknolojisinin yer aldığı oldukça ilginç bir video yayınlandı. Niantic, gerçek dünyadaki nesnelerin derinliğini ve mesafesini ölçmek için akıllı telefon kamerasından veri kullanabilen yazılım oluşturmak için Londra merkezli sanal gerçeklik teknolojisi Matrix Mill’i satın aldı. Pokemon Go, bu yeni teknoloji ile tamamen bağımlılık haline gelebilir.

Yayınlanan videoda gördüğünüz gibi, oyunun artırılmış gerçeklik teknolojisinin çalışma sistemi güncellendi ve bu oyunu daha gerçekçi hale getirdi. Yeni teknoloji, karakterlerin gerçek dünyadaki nesnelerin arkasında kaybolmasına izin veriyor. Pokemon Go oyuncuları yakında Pikachu'nun saksıların arkasına saklandığını hatta belki de insanları hareket ettirebildiklerini görme şansına sahip olacaklar. Niantic, geliştiricilerin artırılmış gerçeklik teknolojisini kendi uygulamalarına entegre etmelerini kolaylaştıran bir hizmet olan Real World Platform'u da duyurdu.

.

Niantic, dijital ve sosyal mekaniği birbirleri ile bir uyum içerisinde oyuncuya sunmak için yeni teknolojilerle oyuncuların karşısına çıkarken, sanal gerçeklik teknolojilerinin en gelişmiş halini Pokemon Go oyuncularına sunuyor. Firma aynı zamanda oyunlarının çok oyunculu olarak oynanabilmesi için Google ve Apple'ın çoktan kullanıcılarına sunduğu teknolojiye benzer bir proje üzerinde çalışıyor. Niantic üzerinde çalıştığı sistemin akıllı telefonların mobil alıcı ile iletişim kurduğunu ve gizlilik endişesinin de yaşanmayacağını söylüyor.

Kaynak : http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5897655/Pokemon-Go-creator-plans-sell-tech-games.html
21
8
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
21
8
1
1
1