PUBG Mobile’a Bomba Özelliklerle Dolu Yeni Güncelleme Geldi

100
34
21
17
16
Son dönemlerin en popüler oyunlarından PUBG Mobile, güncellendi. Geliştirici ekibin 0.15.0 sürüm koduyla yayınlamış olduğu bu güncelleme, oyuna pek çok yeni özellik ve yeni bir mod getirdi. PUBG Mobile kısa bir süre sonra ise, Ağır Silah Modu ismindeki yeni bir moda kavuşacak.

İlk kez 2018 yılında piyasaya sürülen ve mobil oyun sektöründe yeni bir sayfa açan PUBG Mobile, uzunca bir süredir mobil oyunseverlerin en çok tercih ettiği oyunlardan bir tanesi. PUBG efsanesinin akıllı telefonlar için uyarlanmış olan versiyonu olan PUBG Mobile hem iOS hem de Android platformlarından oynanabiliyor. Güncelleme ile gelen özelliklere geçmeden önce hala PUBG Mobile’ı indirmediyseniz buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

PUBG Mobile, tıpkı PUBG’nin PC sürümünde olduğu gibi sürekli olarak güncelleniyor. Tencent Games, bu güncellemelerle oyuna hem yeni özellikler hem de bazı kısa süreli etkinlikler getiriyor. Getirilen bu güncellemelerle de oyunseverlerin ilgisi sürekli olarak oyunun üzerinde tutulmaya çalışılıyor ve böylelikle oyunda süreklilik sağlanıyor.

PUBG Mobile

Geliştirici ekip şimdi ise oyuna yeni bir güncelleme sundu. “0.15.0” olarak isimlendirilen bu güncelleme, PUBG Mobile’a pek çok yeni silah, araç ve yeni özellikler getirdi. Ayrıca bu sürümle birlikte oyunun Survive Till Dawn modu da güncellenmiş durumda. Dilerseniz şimdi, PUBG Mobile’ın sürüm güncellemesiyle gelen yeniliklere daha yakından bakalım.

PUBG Mobile’ın 0.15.0 güncellemesiyle birlikte oyuna gelen en önemli özelliklerden bir tanesi “BRDM-2” isimli zırhlı araç. Yakın zamanda PUBG’nin PC sürümüne de gelen bu araç oyunseverler için büyük bir avantaj sağlıyor. İşaret fişeğiyle gelen UAZ’ın zırhlı versiyonunun yerine gelen bu araç hem karada hem de suda hareket edebiliyor ve lastikleri mermiden etkilenmiyor.

PUBG Mobile

Oyunun yeni sürümüyle gelen önemli özelliklerinden bir tanesi de çıkıntılara tutunma. Bu özellik sayesinde oyunseverler, tırmanmak için çıkıntıları kullanabilecekler ve böylelikle binaların çatılarına daha kolay bir şekilde çıkabilecekler. Bu özellik, oyunseverlere büyük avantaj sağlayacağı gibi oyunun da genel seyrini değiştirecek gibi görünüyor.

PUBG Mobile’ın yeni sürümüyle birlikte oyunseverler, benzin bidonları konusunda daha dikkatli davranmak zorunda kalıyorlar. Bunun nedeni ise 0.15.0 güncellemesi ile benzin bidonlarının patlayabilir hale gelmiş olması. Tüm bunlara ek olarak oyunseverler, PUBG Mobile’da artık Desert Eagle kullanabilecekler ve grafitiler ile izlerini bırakabilecekler.

PUBG Mobile

Tencent Games’in PUBG Mobile’ın 0.15.0 güncellemesiyle sunduğu tüm yenilikler bunlarla sınırlı değil. Oyunun zombi modu da neredeyse tamamen yenilenmiş durumda ve oyunseverler bu modu artık, Cadılar Bayramı temasıyla oynayabilecekler. Ayrıca bu modla birlikte oyuna yeni bir düşman grubu da ekleniyor ve oyunseverler, yeni düşmanları alt ettikleri takdirde daha güzel ödüller kazanma imkanı yakalayacaklar.

Oyunseverlerin PUBG Mobile’a olan ilgisini göz ardı etmeyen geliştirici ekip, ekim ayının sonlarında ise PUBG Mobile’ı neredeyse tümüyle değiştirecek yeni bir mod üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. “Ağır Silah Modu” olarak isimlendirilen bu yeni mod, oyunseverlere bambaşka bir PUBG Mobile deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Ağır Silah Modu oyuna, bir takım yeni özellikler dahil edecek. Bu özellikler, bazı yeni araç ve silahları içeriyor. Bu mod kapsamında oyuna eklenecek olan helikopterler, oyuncuların rakiplerini alt etmesi için aktif olarak kullanılabilecek. Ancak bu helikopterlerin sağladığı avantaj, oyuna eklenecek yeni silahlarla egale edilecek. Yani oyunseverlerin helikopter kullanımı sırasında bir hayli dikkatli olmaları gerekecek.

PUBG Mobile

Bu modun oyuna sunacağı silahlar arasında M3E1-A, M134 minigun, M79 bomba atar ve RPG 7 füzeleri bulunuyor. Tüm bunlara ek olarak oyunseverler, hedefledikleri bölgelere uzaktan hava saldırısı düzenleyebilecekler. Ayrıca bu modla birlikte oyuna eklenecek olan Süper Silah Sandığı, 3. seviye zırh ve bu moda özel silahları içerecek. 

Bu modla gelecek önemli özelliklerden diğerleri ise Araç Tamir Paketleri ve takım arkadaşlarının iyileştirilmesi ile ilgili. Öyle ki Araç Tamir Paketleri, oyuncuların kullanmakta olduğu araçların hasar alması halinde tamir işleminin gerçekleştirilmesini sağlayacak. Ayrıca oyunseverler, bu modla birlikte yaralanan arkadaşlarını yeniden oyuna döndürmek için haritada bulunacak iletişim kulesine gidecekler. Oyuncuların kuleye götüreceği kimlik kartları, ölen arkadaşlarının yeniden oyuna dönmelerini sağlayacak.

100
34
21
17
16
Emoji İle Tepki Ver
100
34
21
17
16