Razer Oyunculara Özel Işıklı Mışıklı Koronavirüs Maskesi Project Hazel'ı Duyurdu

62
20
6
4
1
Razer, bir süre önce bir fikir olarak ortaya attığı yüz maskesi "Project Hazel"ın gerçek bir ürün haline dönüşeceğini açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre bu maske, sahip olduğu tasarım, dahili aydınlatması ve şarj edilebilir filtre sistemiyle oyuncuların dikkatini çekecek gibi görünüyor.

Video oyun dünyasının en büyük etkinliklerinden olan E3 2021 kapsamında sahne alan Razer, AMD tabanlı oyuncu dizüstü bilgisayarı Blade 14'e ek olarak, yeni maskesini de tanıttı. Şirket, koronavirüs pandemisinde oyuncuların tarzını yansıtması için geliştirdiği bu maskeye "Project Hazel" ismini verdi. Daha önce yalnızca bir fikir olarak ortaya atılan maskenin oyunculardan gelen pozitif geri dönüşler üzerine gerçek bir ürün haline gelmesi, oldukça dikkat çekici.

Razer, koronavirüs gibi partiküllerden koruyan özel maskesini, "dünyanın en akıllı maskesi" olarak lanse ediyor. Kendine has özelliklere sahip olan maske, şarj edilebilir filtre sistemi, şeffaf tasarım ve tahmin edebileceğiniz üzere aydınlatmasıyla oyuncuların çok beğenecekleri ürünlerden bir tanesi olacak gibi görünüyor. Razer'a göre bu maskeler, benzerlerine kıyasla çok daha az miktarda plastik malzeme içeriyormuş.

Karşınızda Razer Project Hazel

Razer Project Hazel

Razer CEO'su Min-Liang Tan tarafından yapılan açıklamalarda, maske için resmi bir çıkış tarihi olmadığı ifade edildi. Ancak bu konuda ufak bir ipucu veren şirket, Project Hazel'ın yılın son çeyreğinde piyasaya sürülebileceğini ifade ediyor. Razer'a göre özel bir kutu içerisinde gönderilecek maskenin UV ışıklarla kendi kendini temizleyecek oluşu, tüketiciler için bugüne kadarki en güvenli maske kullanım deneyimini yaşatacakmış.

Razer Project Hazel

Razer'ın koronavirüs ve benzeri partiküllerden koruyan maskesinin fiyatıyla ilgili kesinleşmiş bir şey bulunmuyor. Ayrıca şirket, tedarik sürecinde yaşanan sorunlar nedeniyle Project Hazel'ın kısıtlı sayıda üretileceğini, bu maskeye sahip olmak isteyen tüketicilerin Project Hazel için oluşturulan internet sitesine kayıt yaptırmaları gerektiğinden bahsediyor. Söz konusu internet sitesine buradaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.shacknews.com/article/125082/razer-announces-project-hazel-mask-is-now-in-production
62
20
6
4
1
Emoji İle Tepki Ver
62
20
6
4
1