Razer, Oyuncuların Dinç Kalmasını Sağlayan 'Sakızı' Respawn By 5'i Duyurdu

114
13
7
5
2
Razer, oyunculara odaklanarak geliştirilen "Respawn By 5" isimli yeni sakızını duyurdu. Şekersiz olarak üretilen sakız, bazı B vitaminleri ve kafeinle güçlendirilmiş. Bu sayede oyuncular, oyun oynarken dinç kalıyorlar. Respawn By 5, 3 farklı tat seçeneğiyle oyuncuların beğenisine sunuluyor.

Çevre birimleri sektörünün önemli üreticilerinden bir tanesi olan Razer, oldukça ilginç bir ürün duyurdu. Normal koşullarda bu cümleden sonra etkileyici özelliklere sahip olan bir çevre biriminden bahsetmemiz gerekir. Ancak Razer'ın yeni ürünü, oyuncuların konsantre ve odaklanmasını sağlayan bir sakız olarak karşımıza çıkıyor. Razer'ın sakızı, "Respawn By 5" olarak isimlendiriliyor.

Razer, oyuncuların beğenisine sunduğu sakızı, dünyanın en büyük sakız üreticisi olan Wrigley ile oluşturdu. B vitamini ve kafeinle "güçlendirilen" sakız, oyuncuları dinç tutmayı amaçlıyor. Bu sayede kullanıcılar, bir yandan oyun oynarken diğer yandan da dinç kalmaya devam ediyorlar. Razer'ın sakızı, oyuncuların ilgisini çekecek gibi görünüyor.

İşte Razer tarafından piyasaya sürülen "Respawn By 5"

Razer Raspawn

Respawn By 5, üç çeşitte oyuncuların hizmetine sunuldu. Bunlar; Nar Karpuz, Soğuk Nane ve Tropikal Punch olarak isimlendiriliyor. Şekersiz olarak üretilen sakız, yeşil çay özüne ek olarak B3, B5, B6 ve B12 vitaminlerini içeriyor. Kafeini yeşil çay özünden sağlayan sakız, tadını ise çeşitlerindeki aromalar sayesinde veriyor. Sakızın kafein oranının ne olduğu bilinmiyor.

Oyuncular, Respawn By 5'e tekli paketler halinde ulaşamıyorlar. Bu ürüne sahip olmak isteyen oyuncuların, her birinde 15 adet sakız olan paketlerden 10 adet almaları gerekiyor. Yani bir oyuncu, Respawn By 5'i satın almak istediğinde 150 adet sakız satın almış oluyor. Razer tarafından yapılan açıklamalara göre 150 adet sakıza sahip olmak isteyen oyuncuların, 27,99 dolar (yaklaşık 210 TL + vergiler) ödeme yapmaları gerekiyor. Ürüne, Razer'ın internet sitesi ya da çeşitli perakendecilerden ulaşılabiliyor.

Kaynak : https://www.slashgear.com/razer-reveals-a-special-gum-to-maintain-gamers-focus-and-reaction-time-08637217/
114
13
7
5
2
Emoji İle Tepki Ver
114
13
7
5
2