Realme, 90 Hz Ekranlı Oldukça Uygun Fiyatlı Bir Telefon Üreteceğini Açıkladı

7
2
2
1
1
90 Hz ekran yenileme hızı, günümüz cihazlarında oldukça tercih edilmeye başlandı. Bu kervana katılmak isteyen Realme de, Weibo'dan yaptığı bir paylaşımda 90 Hz ekran yenileme hızına sahip, OnePlus 7 Pro'dan daha ucuz bir telefon üreteceğini açıkladı.

Mobil sektöründe 90 Hz ekrana sahip bir telefon arıyorsanız, seçenekler pek de fazla sayılmaz. Hali hazırda 90 Hz yenileme hızına sahip olan cihazlardan bazıları; OnePlus 7 Pro, Nubia Red Magic 3 ve Red Magic 3S diyebiliriz. Hatta Oppo ve Google'da Pixel 4 ikilisinde 90 Hz ekrana sahip telefonlar üreteceklerini duyurmuştu. Ancak giderek popülerleşen bu kervana, Çinli üretici Realme de katılmak istiyor.

Bu kapsamda 90 Hz ekranlı bir akıllı telefonu piyasaya sürmeyi planlayan Realme, bu olayı şirketin ürün direktörünün resmi Weibo hesabından açıkladı. Ürün direktörü Wang Derek, yeni çıkacak olan akıllı telefonun hiçbir özelliğini açıklamazken, cihazın OnePlus'a ait OnePlus 7 Pro'dan daha ucuz bir 90 Hz akıllı telefon olacağını söyledi.

90 Hz ekrana sahip yeni cihaz, Realme XT Pro’ya benzer olabilir:

Realme 90Hz Telefon

Realme’nin 90 Hz’lik ekrana sahip telefonunun detayları şu anda çok az. Ancak bu yeni cihazın, birkaç gün önce özellikleri sızdırılan 6,4 inçlik Full HD+ AMOLED bir ekran ve su damlası çentiği tasarımına sahip Realme XT Pro ile oldukça benzerlik göstereceği varsayılıyor. Cihazın fiyatının OnePlus 7 Pro’dan daha ucuz olacağını da göz önüne alırsak bu iddialar makul sayılabilir.

Ayrıca sızdırılan bilgilere göre Realme XT Pro’da 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanının yanı sıra Snapdragon 730G bir yonga setinin olacağı söyleniyor. Realme XT Pro’nun kamera özelliklerine bakacak olursak cihaz, 32 megapiksel bir ön kameraya ve 4’lü kuruluma sahip 64 megapiksellik (8 MP ultra geniş lens + 2 MP derinlik sensörü + 2 megapiksel makro lens + birincil kamera) bir ana kamerayla kullanıcılarının karşısına çıkacak.

Cihazla ilgili diğer söylentiler arasında ekrana gömülü parmak izi sensörü, NFC desteği ve 30 W hızlı şarj destekli 4000 mAh’lik bir batarya yer alıyor. Henüz hiçbir teknik özelliği bilinmeyen bu cihaz hakkında bilgiler ortaya çıktıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/realme_90hz_display_smartphone-news-39083.php
7
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
7
2
2
1
1