Realme, Dört Kameralı Bir Telefon Daha Çıkarmaya Hazırlanıyor

3
1
0
0
0
Shenzhen merkezli Çinli akıllı telefon üreticisi Realme, üst seviye donanımlara ve dört kameraya sahip yeni akıllı telefonu üzerinde çalışıyor. Realme 5 olarak adlandırılacak olan yeni telefonda ayrıca 64 MP değerinde de bir kamera bulunacak.

Çinli akıllı telefon üreticisi Realme’nin CEO’su Madhav Sheth, üç adet dört arka kameralı akıllı telefon üzerine çalıştıklarını açıkladı. Realme 5 olarak adlandırılacak olan telefonun özellikleri de üst düzey olacak gibi duruyor. 64 MP değerinde kameraya sahip olacak olan cihazın sensörü ise Samsung ISOCELL GW1 olacak.

Resmi Twitter hesabından açıklama yapan Sheth, 64 MP değerindeki sensörden bahsederken akıllı telefonun 12 MP’lik kamerasıyla çekilmiş bir fotoğraf da paylaştı. Kameralarıyla öne çıkan bu üç telefon, üç farklı isim altında çıkacak: Realme Series, Realme Pro Series, Realme X Series. Sheth, ayrıca attığı tweet’te ultra Nightscape modunda daha fazla çekim seçeneği bulunduğunu da ifade etti.

realme 5

Dört kamera arasında 2x telefoto lens, 119 derecelik ultra geniş açılı lens ve 4 cm (1,5 inç) uzaklıktan çekim yapabilen makro lens yer alacak. Telefonun çıkışı ise bir Hint Festivali olan Divali’den (27 Ekim) önce gerçekleştirilecek. Cihazın kamera özellikleri arasında ultra çözünürlük, portre modu, panoramik çekim, Nightscape gibi farklı özellikler yer alıyor. Realme’nin 64 MP’lik kamerasıyla çekilen iki fotoğrafa bakmak için buraya ve buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/realme_will_launch_three_quad_camera_phones_by_the_end_of_october-news-38583.php
3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0